Antena 3 CNN Actualitate Media Soția lui Ioan Gyuri Pascu, audiată de polițiști. Ce s-a descoperit pe corpul actorului

Soția lui Ioan Gyuri Pascu, audiată de polițiști. Ce s-a descoperit pe corpul actorului

Soția lui Ioan Gyuri Pascu, audiată de polițiști. Ce s-a descoperit pe corpul actorului
27 Sep 2016   •   16:23

Ioan Gyuri Pascu, fostul membru al grupului de umor Divertis, a murit, luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani. Actorul bolnav de diabet a suferit un infarct şi s-a stins din viaţă în locuinţa fostei sale soţii, Daniela, din cartierul bucureştean 23 august, scrie cancan.ro.

La ora patru dimineaţa, lui Ioan Gyuri Pascu i s-a făcut rău, iar fosta lui soţie a sunat la ambulanţă. Doctorii au încercat să il resusciteze timp de aproape o oră, dar fără niciun rezultat. Trupul neînsufleţit al lui Ioan Gyuri Pascu a fost depus la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", iar marţi va avea loc autopsia.

Potrivit surselor noastre, poliţiştii şi medicii legişti au descoperit o rană la picior mai veche, fiind cunoscut faptul că mulţi pacienţi cu diabet suferă de ulceraţii diabetice sau infecţii profunde. Având în vedere că actorul a murit subit în casa fostei sale soţii, aceasta a fost audiată la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei. Aceasta este procedura standard, neexistând suspiciuni în cazul Danielei.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close