Antena 3 CNN Actualitate Media Doi concurenți ajung fără strategie în fața Marelui Zid

Doi concurenți ajung fără strategie în fața Marelui Zid

Doi concurenți ajung fără strategie în fața Marelui Zid
22 Sep 2017   •   19:35

THE WALL - MARELE ZID din 22 septembrie. ONLINE STREAM Antena 1 - VIDEO. Emisiunea fenomen ,,The Wall- Marele Zid”, difuzată de Antena 1, îi aduce în platou în această seară pe Magdalena și Alberto Din. Jocul imprevizibil, emoțiile foarte mari generate de un zid de 12 metri care pare să dețină jocul, dar și reacția explozivă a celor doi concurenți fac parte din ingredientele ediției de azi.

THE WALL - MARELE ZID din 22 septembrie. ONLINE STREAM Antena 1 - VIDEO. Soț și soție, argeșenii s-au înscris în acest concurs pentru a-și îndeplini visul de a călători în destinații exotice și a îi oferi fiului Andrei o viață mai bună. Sunt căsătoriți de 18 ani, dar se cunosc de la 14 ani și baza relației lor este încrederea- indicatorul unei conexiuni ce îi poate ajuta în cucerirea Marelui Zid. Legătura strânsă pe care o au îi face să pornească în acest joc fără un plan B și sunt convinși că sentimentele din platou îi vor ghida către cele mai bune alegeri. Sunt primii concurenți care vin în acest show fără o strategie bine pusă la punct și speră ca imprevizibilul situației să le indice traseul către succes. Alberto este un om al legii, iar meseria de polițist l-a pus față în față cu multe situații limită pe care a reușit să le depășească. Așadar, în această seară el va reface o misiune dificilă, pe care trebuie să o îndeplinească alături de cel mai de încredere partener, soția sa.

THE WALL - MARELE ZID din 22 septembrie. ONLINE STREAM Antena 1 - VIDEO. Această ediție promite alegeri de ultim moment, suișuri, coborâșuri și poate cel mai emoționant moment de final. Ce se va întămpla cu cei doi concurenți în fața Marelui Zid, care dintre aceștia va fi supus presiunii din platou, dar și care va avea responsabilitatea răspunsurilor corecte în camera de izolare, telespectatorii Antena 1 vor vedea în ediția de diseară, de la 20:00!

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close