x close

Fii alături de noi!

Cea mai mare televiziune din România, la un pas de insolvență: E în faliment nedeclarat!

de 04 Mar 2016   •   12:16
Cea mai mare televiziune din România, la un pas de insolvență: E în faliment nedeclarat! 16
Se pregătește legislația pentru intrarea în insolvență a televiziuni publice. Călin Popescu Tăriceanu, șeful Senatului, a declarat în emisiunea Între bine și rău de la TVR 1 că se pregătește modificarea legislației astfel încât postul public, care a ajuns la datorii de peste 150 de milioane de euro, să poată intra în insolvență, scrie paginademedia.ro.

„Până luni voi pregăti pachetul de modificări legsislative la legea de funcționare a televiziunii în așa fel încât această procedură (de insolvență - n.r.) să poată fi demarată.”, a spus șeful Senatului la emisiunea moderată de Liviu Mihaiu.
 
Acesta a mai precizat că va exista și o mențiune în cazul insolvenței TVR: „Voi pune o prevedere explicită potrivit căreia televiziunea publică nu poate să fie declarată în faliment, având în vedere că este o instituție de interes public.”

TVR e în faliment nedeclarat, a spus Tăriceanu, care a acuzat prostul management al televiziunii publice din ultimii ani și a recunoscut că taxa tv trebuie mărită. Cu o condiție: ca TVR-ul să livreze conținut de mai bună calitate.

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

sati