x close

Fii alături de noi!

Cea mai mare televiziune din România, la un pas de insolvență: E în faliment nedeclarat!

de 04 Mar 2016   •   12:16
Cea mai mare televiziune din România, la un pas de insolvență: E în faliment nedeclarat! 16
Se pregătește legislația pentru intrarea în insolvență a televiziuni publice. Călin Popescu Tăriceanu, șeful Senatului, a declarat în emisiunea Între bine și rău de la TVR 1 că se pregătește modificarea legislației astfel încât postul public, care a ajuns la datorii de peste 150 de milioane de euro, să poată intra în insolvență, scrie paginademedia.ro.

„Până luni voi pregăti pachetul de modificări legsislative la legea de funcționare a televiziunii în așa fel încât această procedură (de insolvență - n.r.) să poată fi demarată.”, a spus șeful Senatului la emisiunea moderată de Liviu Mihaiu.
 
Acesta a mai precizat că va exista și o mențiune în cazul insolvenței TVR: „Voi pune o prevedere explicită potrivit căreia televiziunea publică nu poate să fie declarată în faliment, având în vedere că este o instituție de interes public.”

TVR e în faliment nedeclarat, a spus Tăriceanu, care a acuzat prostul management al televiziunii publice din ultimii ani și a recunoscut că taxa tv trebuie mărită. Cu o condiție: ca TVR-ul să livreze conținut de mai bună calitate.

poza

Actualitate

Sorin Oprescu a făcut dezvăluiri șocante din dosar: „Nu merit asta!”

Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, a făcut noi dezvăluiri din propriul dosar. „Nu am pozat în victimă. Mă lupt să demonstrez că sunt nevinovat. La noi e doar prezimţia de vinovăţie. Eu...

29 Aug 2016  •  09:45

poza

Show

Artista Sofia Vicoveanca, în lacrimi după cutremurul din Italia. „Moartea, când vine, nu întreabă ce naţionalitate ai”

Sofia Vicoveanca a postat un mesaj cutremurător pe contul de socializare, după cutremurul din Italia. „Au plecat în Italia cu toată speranţa, cu gândul de a pune deoparte, de a-şi creşte...

28 Aug 2016  •  23:34

sati