x close

Fii alături de noi!

Cea mai mare televiziune din România, la un pas de insolvență: E în faliment nedeclarat!

de 04 Mar 2016   •   12:16
Cea mai mare televiziune din România, la un pas de insolvență: E în faliment nedeclarat! 16
Se pregătește legislația pentru intrarea în insolvență a televiziuni publice. Călin Popescu Tăriceanu, șeful Senatului, a declarat în emisiunea Între bine și rău de la TVR 1 că se pregătește modificarea legislației astfel încât postul public, care a ajuns la datorii de peste 150 de milioane de euro, să poată intra în insolvență, scrie paginademedia.ro.

„Până luni voi pregăti pachetul de modificări legsislative la legea de funcționare a televiziunii în așa fel încât această procedură (de insolvență - n.r.) să poată fi demarată.”, a spus șeful Senatului la emisiunea moderată de Liviu Mihaiu.
 
Acesta a mai precizat că va exista și o mențiune în cazul insolvenței TVR: „Voi pune o prevedere explicită potrivit căreia televiziunea publică nu poate să fie declarată în faliment, având în vedere că este o instituție de interes public.”

TVR e în faliment nedeclarat, a spus Tăriceanu, care a acuzat prostul management al televiziunii publice din ultimii ani și a recunoscut că taxa tv trebuie mărită. Cu o condiție: ca TVR-ul să livreze conținut de mai bună calitate.

poza

Actualitate

Alertă în Valea Jiului. La Mina Lonea cărbunele s-a autoaprins în subteran

Cărbunele dintr-un abataj al Minei Lonea, din Valea Jiului, s-a autoaprins în subteran, la faţa locului acţionând vineri mai mulţi salvatori mineri care au ca misiune izolarea zonei şi construirea unui...

29 Iul 2016  •  10:43

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

După multă suferință, Marius Țeicu a primit în sfârșit o veste bună de la medici

După o perioadă în care veștile proaste circulau una după alta, Marius Țeicu poate răsufla acum ușurat. Și asta pentru că medicii hematologi care au grijă de fiica sa, Patricia Rădulescu Ţeicu, sunt optimiști.

29 Iul 2016  •  10:20

sati