Antena 3 CNN Actualitate Media Un jurnalist celebru a murit în condiții misterioase la București

Un jurnalist celebru a murit în condiții misterioase la București

Un jurnalist celebru a murit în condiții misterioase la București
08 Feb 2016   •   12:57

Jurnalistul britanic David St. Vincent, corespondent al National Geographic în România, a fost găsit mort, la data de 12 ianuarie, într-un apartament din Bucureşti. Poliţia Capitalei investighează moartea suspectă a jurnalistului, scrie b365.ro.

Trupul neînsuflețit al lui David St. Vincent a fost găsit în apartamentul lui din București pe 12 ianuarie, scrie evz.ro. Inițial, s-a crezut că moartea lui a fost provocată de cauze naturale, dar poliția britanică a anunţat că întregul caz a fost înmânat autorităților din București, scrie DailyMail.

Prietenii lui Vincent susţin că s-ar putea ca acesta să fi murit din cauze naturale. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani,  era epileptic, avea probleme cu tensiunea, dar și o infencție internă la ureche, din cauza căreia amețea și își pierdea echilibrul.

Presa din Marea Britanie susţine că cel decedat este un activist pentru drepturile homosexualilor. David St. Vincent este autorul celebrului Insight Guide Romania, în care sunt promovate cele mai cunoscute locuri din ţara noastră şi lucra la un site de turism şi călătorii despre România.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close