Antena 3 CNN Actualitate Media Un teribilist l-a rugat pe Dani Oțil să-și lase geamul jos la semafor. Lecția de viață dată de vedeta Antenei 1

Un teribilist l-a rugat pe Dani Oțil să-și lase geamul jos la semafor. Lecția de viață dată de vedeta Antenei 1

Un teribilist l-a rugat pe Dani Oțil să-și lase geamul jos la semafor. Lecția de viață dată de vedeta Antenei 1
22 Aug 2016   •   19:37

Dani Oțil a avut parte de o provocare ciudată la un semafor în București. Un tânăr l-a provocat la o liniuță, adică la o cursă cu plecare de la semafor. Vedeta Antenei 1 a refuzat provocarea ilegală și i-a transmis apoi acestuia un mesaj plin de învățăminte. 

"Vineri seara…zona Miorita. Trafic normal. In dreapta mea se agita un tanar intr-un bmw. Aha, probabil m-a recuoscut. Il salut din mana si din barbie. Omul vrea sa dau geamul jos. Il dau…si dau jos si volumul la radio. “Tu esti Dani …ala?” –“Da.Eu sunt”
-“Bagam un race”?
-“Ba…NU…pt ca nu am C...E”.
Nu am apucat sa dezvolt la semafor, ca s-a pus verde. Dar am sa ii dezvolt aici. Poate prind si altii. Privirea lui lansa intrebari in continuare…din gama: ”bah…mergi la curse de diverse, te dai cu motorul in padure, sari la coasta de doua ori afara…si nu te tine la o liniuta in oras?”
Bai nu!
NU am C...E pt asta. NU am C...E sa explic familiei unui motociclist ca l-am omorat in cele patru minute de juisare la volan, intrecandu-ma cu un baiat pe care nici nu stiu cum il cheama.
NU am C...E sa le explic colegilor biciclisti ca unul din noi e nenorocit pe viata fiindca mie nu mi-a iesit un viraj.
NU am C...E sa astept pe holul spitatului politia si parintii vreunui pusti care s-a dat pt ultima data cu rolele.
Daca tu le ai…iti spun ca nu te ajuta la sex…ba mai mult, te incurca…pt ca fetele care apreciaza acest gen de C...E…nu sunt cine stie ce.
Te astept la curse…din alea adevarate…cu centuri, casca, rollcage si mai ales…cu drumuri inchise. Te astept sa stam pe un viraj juma de ora si sa il intrebam pe Tutuian cum l-ar lua sa fie iute…sa il intrebam pe Radut de unde mai scoate secunde, pe Ene ce se mai poate pune pe o masina, pe Stratnik ce cauta masini diesel la curse, pe Cuzma unde franeaza, pe Andronic unde da o treapta in jos…
La CURSE…e ca in viata…C...E prea mari…incurca!", a scris Dani, pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: dani otil curse
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close