Antena 3 CNN Actualitate Media Vedetele fac armata la Antena 2! De astăzi, "Trofeul Agentului Vip" revine cu noi surprize!

Vedetele fac armata la Antena 2! De astăzi, "Trofeul Agentului Vip" revine cu noi surprize!

Vedetele fac armata la Antena 2! De astăzi, "Trofeul Agentului Vip" revine cu noi surprize!
11 Iul 2011   •   13:08

Distracţia verii începe la Antena 2! Din 11 iulie, Cristian Brancu adună vedetele într-o competiţie pentru un trofeu mult râvnit - "Trofeul Agentului VIP", promiţând  telespectatorilor momente de neuitat. 
  
Concursul a devenit deja o tradiţie a verii la Antena 2, fiind de altfel un format 100% original al postului. Probele "Drezina Sexy", "Teroare şi bere off road", "Paintball", "La tinta", etc vor testa rezistenţa concurenţilor la efort, dar şi la distracţie. 


  
Vedetele, devenite soldaţi de vacanţă, se vor lupta nu doar pentru trofeu, ci şi pentru simpatia telespectatorilor de acasă. Astfel, temerarii care se vor avânta în acest concurs sunt: Cătălin Zmarandescu, jurnalista Mara Bănică, prezentatorii emisiunii "Petrecem k lumea", de la Antena 2, Ana Maria Petre şi Fredi Camacho, Leonard Doroftei, Silvia Pop, Roxana Nemeş,  compozitorul Mihai Alexandru, Unchiul Sapro şi Graţiela Teohari. 
 
Urmează ediţii pline de surprize: pentru prima oară în istoria "Trofeului Agentului Vip" o vedetă a fost eliminată, la votul unanim al celorlalţi concurenţi. De asemenea,  în program se prefigurează şi scene fierbinţi. Silvia Pop atentează la farmecele lui Cătălin Zmarandescu. 
 
Toată lumea gata de acţiune? Să înceapă competiţia, din 11 iulie, la Antena 2, de luni până joi, de la ora 21.30, iar vineri, începând cu ora 21.00.


×
Subiecte în articol: Antena 2 armata
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close