Antena 3 CNN Actualitate Media Victor Ponta, primul interviu televizat după demisia din fruntea Guvernului

Victor Ponta, primul interviu televizat după demisia din fruntea Guvernului

Victor Ponta, primul interviu televizat după demisia din fruntea Guvernului
25 Apr 2016   •   22:05

Fostul premier Victor Ponta a acordat emisiunii ”Cu mainile cuRache”, de la Antena 3, primul interviu televizat după demisia din fruntea Guvernului, la sfârșitul anului trecut.

Interviul inedit a fost difuzat de Mihai Gâdea, luni seară, în emisiunea Sinteza Zilei.

Vorbind despre umor, Victor Ponta i-a mărturisit lui Rache că fostul său coleg de alianță, Crin Antonescu, are ”un super umor”.

”Cel puțin în politică ... nu m-am amuzat cu nimeni cum m-am amuzat cu el în campaniile electorale”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta și acoperiții din politică

Întrebat despre ”acoperiții din politică”, Victor Ponta a spus că nu Zgonea este ofițer acoperit, ci Lucian Isar, ”care a luat controlul asupra PNL și îmi era frică că îl ia și asupra PSD și am acționat”.

Victor Ponta: De când am aflat că mi-a fost dat cadou Predoiu....

”Bucureștiul este locuit de oameni pentru că România este o țară locuită de oameni, cu excepția lui Predoiu ...care nu cred că locuiește între oameni”, a comentat amuzat Victor Ponta.

Victor Ponta: E un subiect cu care nu pot să glumesc

Întrebat de Felix Rache de ce și-a dat demisia atât de repede din fruntea Guvernului, ”stricând revoluția tinerilor frumoși și liberi”, Ponta a spus că acesta este singurul subiect cu care nu poate să glumească, căci au murit oameni.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close