Antena 3 CNN Actualitate Media Ziua Altfel la Antena 1

Ziua Altfel la Antena 1

Ziua Altfel la Antena 1
20 Mar 2014   •   15:24
În cadrul Săptămânii Altfel”, Antena 1 organizează o competiție prin care elevii claselor V-VIII pot veni în vizită la redacția Observatorului, la platourile Neatza cu Răzvan și Daniși Te Cunosc de Undeva!”. Pentru a participa la “Ziua Altfel la Antena 1”, cei interesați se pot înscrie pe http://observator.tv/ziua-altfel/ până pe data de 26 martie.

Competiția se desfășoară în perioada 20 martie – 3 aprilie, în două etape: înscriere și voting. Clasele care primesc numărul cel mai mare de voturi vor avea ocazia să îi întâlnească pe jurnaliștii și vedetele Antenei 1 pe data de 10 aprilie.

“Tinerii vor avea ocazia să vadă în primul rând că show-ul Te Cunosc de Undeva! funcționează pe același principiu ca și școala: Avem mai mulți coordonatori (adică un fel de profesori) care studiază îndeaproape toate detaliile importante pe care noi trebuie să le înțelegem și ulterior să le aplicăm. Avem și concurenți (adică elevi) care învață ediție de ediție ceea ce ruleta (profesoara supremă  ) le oferă. Iar la final aceștia primesc note pe măsura priceperii lor!”, spune Alina Pușcaș, prezentatoarea “Te cunosc de undeva!”.

“Aștept cu nerăbdare Ziua Altfel la Antena 1. Elevii sunt foarte curioși și ne pun o mulțime de întrebări. Ne pregătim să le arătăm platoul Observatorului, dar și regia de emisie și redacția. Toți elevii care au trecut pe la noi, au plecat dorind să devină prezentatori”, afirma Mihaela Călin. Prezentatoarea Observatorului este si trainer în cadrul IMA KIDS, cursul de vară oferit de Intact Media Academy pentru copii.

Jurnaliștii Observator îi așteaptă pe elevi pentru a le dezvălui secretele meseriei lor. Pe juratii show-ului, dar si pe prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși îi vor întâlni în timpul filmărilor pentru un nou episod din „Te Cunosc de Undeva!”, iar Răzvan și Dani îi așteaptă în platoul de la Neatza. Pe parcursul vizitei, elevii vor fi însoțiți de echipa din producție care le vor povesti pas cu pas ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi. Va fi o zi plină de întâlniri, surprize și poze!

×
Subiecte în articol: Antena 1
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close