x close

Fii alături de noi!

Medic reputat din România: Cine crede în Olivia Steer își poate ucide copilul

de 02 Mar 2016   •   11:50
Medic reputat din România: Cine crede în Olivia Steer își poate ucide copilul 16
Olivia Steer, recunoscută drept o militantă pentru alimentaţia raw vegan, a decis că este cazul să ia atitudine pe Facebook în cazul îmbolnăvirii copiilor din Argeș. Ea a susţinut că toată ancheta încearcă muşamalizarea adevăratei cauze a apariţiei cazurilor de SHU: vaccinările.

Prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie, consideră că această teorie este o aberaţie: “Cine crede în Olivia Steer îşi poate ucide copilul. Vaccinurile sunt de import şi ar fi îmbolnăvit copii din mai multe ţări sau măcar din mai multe zone din România. Formaldehida este o substanţă care sterilizează, iar în vaccinuri, dacă există, sigur este dozată în aşa fel încât să nu dăuneze organismului”.

Și Dr. Carmen Murariu, epidemiolog la Spitalul “Marie Curie”, a explicat de ce vaccinurile nu-i pot îmbolnăvi pe copii: “Este exclus ca bebeluşii să se fi îmbolnăvit de la un vaccin, aşa cum susţin unii. Toate cele folosite în Programul Naţional de Imunizare se obţin prin inginerie genetică, nu conţin tulpini vii atenuate care să fi putut da un sindrom diareic”.

Sursă: Ziarul Ring


poza

Actualitate

Dovada că Iisus a fost căsătorit era de fapt un fals

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text în care Iisus face referire directă la faptul că a avut o soţie". Profesorul Karen King...

25 Iun 2016  •  23:38

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati