x close

Fii alături de noi!

Medic reputat din România: Cine crede în Olivia Steer își poate ucide copilul

de 02 Mar 2016   •   11:50
Medic reputat din România: Cine crede în Olivia Steer își poate ucide copilul 16
Olivia Steer, recunoscută drept o militantă pentru alimentaţia raw vegan, a decis că este cazul să ia atitudine pe Facebook în cazul îmbolnăvirii copiilor din Argeș. Ea a susţinut că toată ancheta încearcă muşamalizarea adevăratei cauze a apariţiei cazurilor de SHU: vaccinările.

Prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie, consideră că această teorie este o aberaţie: “Cine crede în Olivia Steer îşi poate ucide copilul. Vaccinurile sunt de import şi ar fi îmbolnăvit copii din mai multe ţări sau măcar din mai multe zone din România. Formaldehida este o substanţă care sterilizează, iar în vaccinuri, dacă există, sigur este dozată în aşa fel încât să nu dăuneze organismului”.

Și Dr. Carmen Murariu, epidemiolog la Spitalul “Marie Curie”, a explicat de ce vaccinurile nu-i pot îmbolnăvi pe copii: “Este exclus ca bebeluşii să se fi îmbolnăvit de la un vaccin, aşa cum susţin unii. Toate cele folosite în Programul Naţional de Imunizare se obţin prin inginerie genetică, nu conţin tulpini vii atenuate care să fi putut da un sindrom diareic”.

Sursă: Ziarul Ring


poza

Actualitate

Descoperire incredibilă la Universitatea Ovidius. Un profesor era plătit pentru mai bine de 1200 de ore pe săptămână

Descoperire incredibilă făcută de Curtea de Conturi la Universitatea Ovidius, din Constanța. Un profesor era plătit pentru mai bine de 1200 de ore pe săptămână, ceea ce ar fi însemnat că acel cadru...

27 Sep 2016  •  09:49

poza

Show

Mioara Roman, noi dezvăluiri despre divorț: ”Am vrut să mă odihnesc”

În urmă cu aproape 10 ani, Mioara și Petre Roman își spuneau adio. A urmat un divorț cu reproșuri și multă suferință, dar acum lucrurile au rămas de domeniul trecutului. Cu toate acestea, fosta...

27 Sep 2016  •  09:02

sati