Antena 3 CNN Actualitate A venit la muncă direct din bar și a ratat o operație. După trei ani, medicul s-a întors la muncă

A venit la muncă direct din bar și a ratat o operație. După trei ani, medicul s-a întors la muncă

A venit la muncă direct din bar și a ratat o operație. După trei ani, medicul s-a întors la muncă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    12 Feb 2016   •   17:36

Dat afară în urmă cu trei ani, pe motiv că ar fi fost băut în spital şi ar fi ratat o operaţie, medicul Constantin Fătu s-a întors de o lună la muncă. Tot la Maternitatea Cuza Vodă din Iaşi şi nu oricum. Spitalul îi va plăti şi salariul retroactiv. Aşa a decis instanţa care i-a dat dreptate medicului. În timp ce fostul manager invocă o eroare a juristei spitalului în redactarea actului de concediere, actuala conducere susţine că doctorul nu era nici beat, nici în timpul serviciului.

Instanţa îşi motivează clar decizia. O decizie de sancţionare incompletă. "Curtea constată că aceasta nu conţine menţiunea obligatorie , respectiv "motivele pentru care au fost înlăturate apărările formulate de salariat în timpul cercetării disciplinare prealabile".

Fostul manager al spitalului explică - o simplă greşeală a juristei spitalului. Cert este că doctorul concediat acum 3 ani va primi chiar şi salarii retroactive. Dar va fi monitorizat atent de şefi.

×
Subiecte în articol: medic Iași ginecolog
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close