Antena 3 CNN Actualitate Mesaj cutremurător al mamei lui Bogdan Gigină

Mesaj cutremurător al mamei lui Bogdan Gigină

Mesaj cutremurător al mamei lui Bogdan Gigină
25 Feb 2017   •   13:01

Mama poliţistului Bogdan Gigină, mort în urmă cu peste un an într-un accident în timp ce se afla în coloana care îl însoţea pe fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, a postat pe Facebook imagini de la nunta fiului său, însoţite de un mesaj dur pentru politicieni.

"Trăieşti o viaţă doar pentru copilul tău. Uiţi de tine. El devine Universul tău.Voi care cunoaşteţi adevărul... Gândiţi-vă cum ar fi ca mâine să vă treziţi fără copilul vostru... cum este ca după atâta timp să vezi cum vinovaţii de moartea lui se joacă cu legile", a scris Carmen Gigină, pe Facebook

Poliţistul Bogdan Gigină a murit în seara de 20 octombrie 2015, când, aflându-se într-un dispozitiv de însoţire a ministrului de Interne Gabriel Oprea, a fost implicat într-un accident de circulaţie. El a pierdut controlul motocicletei, în condiţiile în care ploua, şi a ajuns într-o groapă săpată pe carosabil pentru lucrări la reţeaua de gaze.

În acest caz sunt urmăriţi penal pentru ucidere din culpă Gabriel Oprea, Petre Mazilu, patronul firmei care a săpat groapa în care a căzut poliţistul, Adrian Corcodel, şef de echipă în cadrul firmei, precum şi împotriva persoanei juridice General MPM Impex.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close