Antena 3 CNN Actualitate Mihai Fifor, reacție la discursul lui Klaus Iohannis: „Votul prin corespondență are anumite rigori pe care cetățeanul trebuie să le știe”

Mihai Fifor, reacție la discursul lui Klaus Iohannis: „Votul prin corespondență are anumite rigori pe care cetățeanul trebuie să le știe”

Mihai Fifor, reacție la discursul lui Klaus Iohannis: „Votul prin corespondență are anumite rigori pe care cetățeanul trebuie să le știe”
Sursa foto: Sursă foto: Mihai Fifor facebook
19 Iun 2019   •   15:43

Mihai Fifor, președintele Consiliului Național și purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat în exclusivitate la Antena 3 că discursul președintelui Klaus Iohannis, legat de votul din Diaspora este un lucru pe care Partidul Social Democrat în are în vedere și că nimeni nu își mai dorește ca în Diaspora să existe acele cozi la vot, așa cum s-a întâmplat la data de 26 mai.

„Ne dorim un vot corect, proceduri foarte bine puse la punct. Nimeni nu își dorește să își vadă compatrioții la cozi interminabile și să nu poate să își exercite dreptul la vot”, a declarat Mihai Fifor.

Citește Și Klaus Iohannis solicită o lege pentru Diaspora: Umilințele la adresa românilor să nu se repete!

În ceea ce privește votul prin corespondență, Mihai Fifor a declarat că acesta are anumite rigori, de care cetățeanul român trebuie să țină cont.

„Lucrul acesta presupune că cetățeanul român care trăiește în străinătate, trebuie să se înregistreze într-un anumit registru, sunt necesare date de identificare ale cetățeanului respectiv. Este important ca toată lumea să știe că aceste rigori se vor aplica odată ce se va adopta un astfel de proces legislativ”, a precizat Mihai Fifor.

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close