Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, după declarațiile Elenei Udrea de la Antena 3: Sunt stupefiat de tupeul acestor mafioți

Mihai Gâdea, după declarațiile Elenei Udrea de la Antena 3: Sunt stupefiat de tupeul acestor mafioți

Mihai Gâdea, după declarațiile Elenei Udrea de la Antena 3: Sunt stupefiat de tupeul acestor mafioți
28 Mar 2017   •   19:53

Mihai Gâdea a intervenit în direct la Antena 3, după declarațiile făcute de Elena Udrea în emisiunea ”La Ordinea Zilei”. CEO-ul Antena 3 s-a declarat uluit de ”tupeul” acesteia, care s-a plâns de abuzuri la Antena 3, după ce ani de zile a încercat să ”strivească” acest post de televiziune.

”Sunt stupefiat de spectacolul tupeului acestor mafioți. Am trăit să o vedem și pe asta. După ce a încercat să strivească Antena 3, acum a intrat în direct să se plângă de abuzuri.Trebuie să acordăm judecătorilor încrederea noastră. A fost condamnată pentru fapte. Mi-e teamă că fiind într-o avalanșă, tindem să uităm faptele. S-a pornit de la o anchetă jurnalistică, care a redat anumite fapte. Dincolo de tupeul nemărginit, ea zice că a luptat pentru drepturi. Nu, nu, nu! Traian Băsescu ne-a spus cum au stat lucrurile. A avut o echipă din care Elena Udrea a făcut parte (...) Satisfacția mea este că în această seară am văzut la Antena 3, care a rămas, emite, deși Băsescu a făcut tot ce se putea face pentru a închide acst post de televiziune. Să o văd în pragul pușcărie plângând că e abuzată, e fel de dreptate suplimentară. Cei de la Antena 3 și cei care suferă acum, va veni și ziua în se vor bucura de dreptate”, a spus Mihai Gâdea, CEO Antena 3.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Elena Udrea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close