Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: Există două variante prin care se va opri emisia Antena 3: Ori ne arestaţi, ori ne lichidaţi! Antena 3 este şi rămâne în continuare aici!

Mihai Gâdea: Există două variante prin care se va opri emisia Antena 3: Ori ne arestaţi, ori ne lichidaţi! Antena 3 este şi rămâne în continuare aici!

Mihai Gâdea: Există două variante prin care se va opri emisia Antena 3: Ori ne arestaţi, ori ne lichidaţi! Antena 3 este şi rămâne în continuare aici!
03 Apr 2015   •   00:39
Mircea Badea a comentat, în pasa de joi seară cu emisiunea "Sinteza Zilei", realizată de Mihai Gâdea, cele mai recente audienţe, publicate de Kantar Media, în care Antena 3 ocupă locul 3, doar în spatele posturilor generaliste Pro TV şi Antena 1
 
De altfel, pentru segmentul de ştiri, postul Antena 3 a avut o audienţă dublă faţă de următorul clasat. 
 
În cadrul pasei, Mircea Badea şi Mihai Gâdea au comentat informaţia apărută "pe surse", de la agenţia Hotnews, conform căreia ANAF urmează să scoată la vânzare proprietăţile unde funcţionează companiile Grivco, Intact Group, Antena 1 şi Antena 3.
 
"Uite, hai să vorbim despre treaba asta cu noi, cu sediile. ANAF se pregăteşte să scoată la vânzare proprietăţile unde funcţionează Grivco, Antena 1 şi Antena 3. ... Acum, atenţie! Ce mi se pare mie cel mai important. În dosarul ICA, instanţa a stabilit un prejudiciu de 60 de milioane de euro. Separat de acest prejudiciu, care urmează să fie recuperat, a dispus confiscarea unor imobile. Deci, prejudiciul care e 60 de milioane de euro. Şi SEPARAT de acest prejudiciu, confiscarea unor imobile. Păi cum? Acuma, face sublinierea chiar Hotnews. . Deci ce vrei mai pe faţă de atât?"
 
"Deci s-a stabilit un prejudiciu de 60 de milioane de euro. Greşit. În opinia statului, adică a judecătoarei Camelia Bogdan, terenurile pe care stau magaziile de la ICA, terenurile alea ar valora 60 de milioane. Deci nu vorbim de bani duşi acasă. Statul a calculat aşa: terenurile alea ar valora 60 de milioane de euro. Păi să îşi ia statul terenurile! Din falimentarul ICA, transformat într-un institut care își face treaba, cu datorii plătite, acum plăteşte o grămadă de taxe la stat. Că aia era miza. Logica elementară zice aşa: Problema e cu terenurile. Păi să îşi ia terenurile!", a comentat Mircea Badea.
 
Mihai Gâdea a făcut o promisiune publicului Antena 3: 
 
"O variantă pentru a înceta emisia este să ne lichideze. O altă variantă este să ne aresteze pe toţi. Dacă nu au curaj, eu aş vrea să fac o promisiune publică. Noi avem foarte multe studiouri, avem la Bucureşti, la Iaşi, la Craiova, la Braşov, la Timişoara, la Arad. Vă promit că ne mutăm şi facem emisiuni, aşa cum sunt ele, facem emisiuni unde găsim un studio care să ne placă mai mult. Regia, băieţii de la camere, eu nu o să mai am în spate un studio, o să am verdeaţă. Păi nu ar fi păcat să fie şi cu public, să vedem câţi oameni or să vină în fiecare oraş în parte? La Craiova au venit 65.000. Şi mergem peste tot, noi nu oprim emisia. Dacă vreţi să ne opriţi emisia, două variante: Ori ne lichidaţi, ori ne arestaţi!"
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close