Antena 3 CNN Actualitate Mihăiţă Neşu ajută victimele incendiului din Colectiv. Gest uriaş pentru răniţi

Mihăiţă Neşu ajută victimele incendiului din Colectiv. Gest uriaş pentru răniţi

Mihăiţă Neşu ajută victimele incendiului din Colectiv. Gest uriaş pentru răniţi
de S.T.    |    02 Noi 2015   •   15:38

Mihăiţă Neşu, rămas paralizat în urma unui teribil accident în mai 2011, a anunţat că îi va ajuta pe răniţii în incendiul de vineri seară, din clubul Colectiv, prin intermediul fundaţiei care îi poartă numele.

Fostul fotbalist a anunţat că victimele care au suferit răni uşoare şi au fost deja externate pot beneficia de şedinţe gratuite de oxigenoterapie hiperbară.

"Profunde regrete pentru tinerii care şi-au pierdut viaţa sau au fost răniţi în Clubul Colectiv din Bucureşti. Dumnezeu să ajute familiile victimelor să treacă peste această încercare.
Pentru tinerii afectaţi, care au fost deja externaţi, prin intermediul partenerului nostru, oferim şedinţe gratuite de oxigenoterapie hiperbară la Bucureşti.
Pentru detalii şi programări sunaţi la nr 0722 100 051.

În cazul intoxicaţiei cu monoxid de carbon oxigenoterapia hiperbara poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte, astfel încât persoana afectată, nu rămâne cu nicio deficienţă, iar în privinţa arsurilor, acestea se vindecă de 5 ori mai repede deoarece oxigenul hiperbar lucrează ca un antibiotic şi reduce infecţiile.

Vă rugăm distribuiţi mesajul pentru a ajunge la cei în nevoi.
Sănătate tuturor!", a transmis Mihai Neşu Foundation, prin intermediul unui comunicat.
 
Profunde regrete pentru tinerii care şi-au pierdut viaţa sau au fost răniţi în Clubul Colectiv din Bucureşti. Dumnezeu s...

Posted by Mihai Nesu Foundation on 1 Noiembrie 2015

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close