Antena 3 CNN Actualitate Militar român, acuzat că şi-a violat fiica vreme de 11 ani

Militar român, acuzat că şi-a violat fiica vreme de 11 ani

Militar român, acuzat că şi-a violat fiica vreme de 11 ani
Sursa foto: foto: pixabay.com
29 Iun 2016   •   20:45

Curtea Militara de Apel Bucuresti este solicitata sa puna capat unui caz dramatic si scandalos, in care protagonist este un subofiter MApN din Bacau. Barbatul este judecat pentru ca vreme de 11 ani si-ar fi batjocorit fiica.

In 2015, propria lui fiica l-a acuzat ca timp de 11 ani a violat-o in repetate randuri. Totul ar fi iesit la iveala atunci cand procurorii militari de la Iasi au primit o scrisoare anonima. Ei l-au pus sub acuzare iar Tribunalul Militar Iasi l-a condamnat la 10 ani de inchisoare – desi barbatul respinge categoric acuzatiile si sustine ca e nevinovat, potrivit stirileprovtv.ro.

Fata, acum in varsta de 16 ani, a marturisit cu greu ca de cand avea cinci ani ar fi fost violata de propriul tata. Nici mama, nici fratele ei nu au banuit ce se intampla in casa lor, iar barbatul, trecut de 50 de ani, neaga totul si pune acuzatiile pe seama sotiei care i-a intentat divort.

Dincolo de marturiile cutremuratoare ale adolescentei procurorii militari ar fi reusit sa puna mana pe cateva mesaje ce apar in telefonul suspectului. Barbatul isi cere iertare fiicei sale, dar mai ales o implora sa nu dezvaluie clipele de cosmar prin care a trecut.

Adolescenta a fost evaluata si de un psiholog, iar judecatorii militari de la Iasi l-au gasit vinovat de viol, asa ca l-au condamnat pe plutonierul major la 10 ani de inchisoare. In plus, l-au decazut din drepturile parintesti si i-au interzis sa se mai apropie de fata ori sa mai comunice cu ea.

Procurorii militari sustin ca pedeapsa primita de subofiter este suficienta pentru atrocitatile comise insa le cer judecatorilor sa il introduca pe subofiter in baza nationala de date genetice ale infractorilor.

Subofiterul a fost deja evaluat si are discernamant, insa specialistii spun ca are probleme de natura psihica. El pledeaza nevinovat. Acum, Curtea Militara de Apel Bucuresti va trebui sa ii dea decizia definitiva.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close