Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, atac la adresa lui Ludovic Orban: „Alege din nou spectacolul, în locul demersurilor constructive”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, atac la adresa lui Ludovic Orban: „Alege din nou spectacolul, în locul demersurilor constructive”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, atac la adresa lui Ludovic Orban: „Alege din nou spectacolul, în locul demersurilor constructive”
04 Iun 2018   •   17:03

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a criticat în Parlament conducerea PNL, spunând că „alege din nou spectacolul, în locul demersurilor constructive”.

„Finanțele țării sunt un subiect mult prea important pentru a fi tratat într-o manieră atât de neprofesionistă și superficială, pe de o parte, și atât de lipsită de eleganță și maturitate ca ton, de pe altă parte. Așa cum, în mod suprinzător, chiar în textul moțiunii se recunoaște, întotdeauna am luat poziție și am acționat în problemele de finanțe publice și nu numai, cu bună credință, transparent și asumat, pe baza unei analize temeinice, cu imparțialitate și doar în slujba statului român și cetățenilor României. Așa voi face și astăzi”, a spus Teodorovici. 

„Și cu acest gând aș dori să încep prin a le adresa colegilor mei liberali un sincer „La mulți ani” pentru recenta aniversare a celor 143 de ani de la înființarea PNL și a adevăratului curent liberal românesc. Ar fi fost de așteptat ca un partid istoric, cum este PNL, să continue prin oamenii care îi reprezintă ideile, reformele, convingerile și idealurile cu profunde rădăcini naționaliste ale celor care au pus bazele acestui partid în țara noastră. Și, totuși, mă bucur că și în PNL-ul de azi se regăsesc mulți colegi, adevărați specialiști, oameni fără orgolii care înțeleg că idealurile comune se pot clădi împreună. Cred că vocea lor nu contează, iar conducerea PNL alege din nou spectacolul, în locul demersurilor constructive”, a adăugat ministrul. 

Teodorovici a amintit și de Raluca Turcan, despre care spune că a depășit „stadiul poveștilor de adormit copiii și trece în registrul argumentelor grave”. 

„Dacă anterior a încercat să sensibilizeze Parlamentul și implicit pe alegători cu povești ce ne aminteau de copilăria petrecută la gura sobei, acum doamna Turcan depășește stadiul poveștilor de adormit copiii și trece în registrul argumentelor grave ce fac apel la viitorul nostru de pensionari. Apreciez că este un progres, măcar în plan stilistic”, a mai spus Teodorovici. 

×
Subiecte în articol: teodorovici ministrul finantelor
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close