Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu: „Legea salarizării ar putea fi amânată pentru 1 august”

Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu: „Legea salarizării ar putea fi amânată pentru 1 august”

Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu: „Legea salarizării ar putea fi amânată pentru 1 august”
29 Mai 2017   •   23:58

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat luni seara, la Parlament, că există posibilitatea ca Legea salarizării să intre în vigoare de la 1 august, în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis va retrimite la Parlament proiectul şi nu se vor putea încadra în calendarul stabilit iniţial, de a se aplica de la 1 iulie.

„Dacă preşedintele e nemulţumit şi o întoarce, eu sper că Parlamentul României se va mişca suficient de repede să o treacă din nou prin comisii şi plen ca să putem să o adoptăm de la 1 iulie. Dacă  nu se poate adopta de la 1 iulie, o să o adopte de la 1 august, adică o să intre în vigoare cu data de 1 august”, a răspuns ministrul Muncii, potrivit News.ro.

Olguţa Vasilescu a susţinut că nu vede care ar putea fi nemuţumirea lui Klaus Iohannis, astfel încât să retrimită Legea salarizării la Parlament.

„Dar eu sper să nu fie cazul. Chiar nu văd care ar putea să fie nemulţumirea preşedintelui Klaus Iohannis, pentru că, din câte am înţeles, s-a manifestat doar în legătură cu administraţia publică locală. Tot ce înseamnă organizaţii profesionale ale primarilor, preşedinţilor de CJ, absolut toată lumea, în unanimitate a votat ca să se facă această descentralizare financiară”, a conchis ministrul.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close