Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea a făcut din nou show la TV. Cum vorbea la telefon cu Mihai Gâdea când îi asculta SRI

Mircea Badea a făcut din nou show la TV. Cum vorbea la telefon cu Mihai Gâdea când îi asculta SRI

Mircea Badea a făcut din nou show la TV. Cum vorbea la telefon cu Mihai Gâdea când îi asculta SRI
Sursa foto: foto: captura Antena 3
07 Dec 2018   •   00:35

Mircea Badea a povestit, joi, pe pasa cu "Sinteza Zilei" cum vorbea la telefon cu Mihai Gâdea în urmă cu doi ani, când statul paralel pornise operațiunea de evacuare a postului Antena 3 din sediul care i-a fost casă ani de zile, și erau aproape siguri că discuțiile telefonice le sunt monitorizate de SRI-ul lui Coldea.

"Eu plecam de la emisiune și automat, cum intram în mașină, îl sunam pe Mihai Gâdea și el automat răspundea. Și eu ziceam: Mmmm... ceva nou? Și tăcere. Mai mergeam așa și treceam de Fântâna Miorița, se apropia Casa Presei Libere și ziceam 'frățiwer, ceva nou?' 'Mmmm... nu.' Și pe la Arcul de Triumf mai ziceam ceva: 'Și? Altfel?' 'Hmmm...Ce să... La tine?' 'La mine... Uite, merg pe stradă cu mașina'.

Și ne gândeam că ăștia de la SRI, care sigur ne ascultau telefonul, eu cred că mulți au cerut schimbarea turei: 'Băi nene, cum dracu am nimerit noi tura asta?!"', a relatat cu umor Mircea Badea.

 

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close