Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Oamenii numiți de Băsescu în fruntea structurilor de forță reprezintă o metaputere. Și Iohannis nu e deranjat deloc

Mircea Badea: Oamenii numiți de Băsescu în fruntea structurilor de forță reprezintă o metaputere. Și Iohannis nu e deranjat deloc

Mircea Badea: Oamenii numiți de Băsescu în fruntea structurilor de forță reprezintă o metaputere. Și Iohannis nu e deranjat deloc
Sursa foto: Foto: VideoNews
30 Mar 2016   •   23:54

Mircea Badea a comentat, în pasa de miercuri cu emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea, spectacolul arestărilor preventive, despre care spune că este scârbit.

“Spectacolul arestărilor preventive pe mine mă scârbește, am trecut prin toate etapele, degradeurile de stări și judecăți. Pur și simplu sunt dezgustătoare. Așa zisele instituții ale statului de drept perseverează într-un proces cretin.”

Badea a explicat că în continuare există români care nu pricep ce este în neregulă în abordarea “instituțiilor de forță”.

“A sunat un astfel de cretin astăzi la ZU, nu mă lăsa să vorbesc, care încerca să îmi explice că de ce să facă pușcărie hoțul de găini și parlamentarul nu?”

În plus, Badea a comentat și faptul că președintele Klaus Iohannis pare să fie de acord cu toate numirile făcute de Traian Băsescu în timpul mandatelor sale.

“Apropo, văd că președintele iohannis pare să fie foarte fericit cu ipostaza în care se autopoziționează, aceea de a confirma toate opțiunile lui Băsescu la conducerea instituțiilor de forță. Așa pare în acest moment. Din declarațiile domniei sale. Să nu ai o idee proprie ... Una, nu șapte, patru. Să admiri atât de mult viața și opera domnului Băsescu ... Oamenii puși de Băsescu sunt o metaputere, sunt puterea de deasupra puterii. Toți cei care sunt votați direct de cetățeni au șefi, care sunt toți numiți de Băsescu. În anii 1950, când erau acele procese scandaloase și sinistre, tot despre justiție era vorba și atunci. Și propaganda justiției făcea la fel atunci. Noțiunile erau tot alea, cuvintele la fel, acțiunile tot alea.”

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close