Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul doamnei Camelia Bogdan. Eu sunt foarte fericit

Mircea Badea: Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul doamnei Camelia Bogdan. Eu sunt foarte fericit

Mircea Badea: Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul doamnei Camelia Bogdan. Eu sunt foarte fericit
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Feb 2016   •   18:45
Mircea Badea a epxlicat, în pasa de joi cu emisiunea 100 de minute, că este foarte fericit:

Eu sunt foarte fericit pentru faptul că Inspecția Judiciară s-a autosesizat. Rugam aseară publicul telespectator să îmi trimită pe Facebook o diferență între ce a făcut judecătoarea lui Borcea și ce a făcut judecătoarea Bogdan. Cu câmpul tactic. Nu mi-a trimis nimeni nimic. Știi de ce? Pentru că nu există nicio diferență. Sunt spețe identice și nu doar mi se pare, așa este. Doamna Bogdan a luat foloase și bani ca să dea dreptate unei părți din proces. Da. Chiar în timpul procesului. La pușcărie!”

Citește și: Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul judecătoarei Camelia Bogdan, după dezvăluirile de la Antena 3

Conform dezvăluirilor făcute de Grupul de Investigații Politice, miercuri, în emisiunea Sinteza Zilei, în timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov în cadrul unui program finanțat de același minister.


Mai mult, la câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.


×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close