Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Refuz să cred că Cioloş se gândeşte pe bune că dna.Guseth poate fi ministru al Justiţiei!

Mircea Badea: Refuz să cred că Cioloş se gândeşte pe bune că dna.Guseth poate fi ministru al Justiţiei!

Mircea Badea: Refuz să cred că Cioloş se gândeşte pe bune că dna.Guseth poate fi ministru al Justiţiei!
17 Noi 2015   •   00:44
Mircea Badea a comentat, la emisiunea "În gura presei", prestaţia ministrului propus pentru portofoliul Justiţiei, Cristina Guseth, în comisiile de specialitate din Parlament.
 
"Eu nu am mai văzut aşa ceva. Mi-e greu să cred că aţi mai văzut dvs aşa ceva. Mi-e greu să cred! Nu îmi imaginez unde! Eu aşa ceva nu am mai văzut de când sunt", a afirmat Mircea Badea, cu privire la modul în care s-a desfăşurat audierea Cristinei Guseth în comisiile parlamentare.
 
"Doamna Guseth în mod evident este impusă acolo. Refuz să cred că domnul Cioloş se gândeşte pe bune că doamna Guseth poate fi ministru al Justiţiei. Vreodată în această viaţă. Doar dacă are aşa un pacheţel de problemuţe care ţin de patologie. Ori nu cred că e cazul", a mai spus Badea.
 
Mircea Badea a comparat situaţia de astăzi din comisiile parlamentare, de la audierea propunerii pentru Justiţie, cu momentul în care Ion Iliescu mulţumea minierilor în Parlament. "Ştiţi care e singura diferenţă? Că minerii erau vizibili în Parlament!".
 
"Vă daţi seama câtă încredere au în ea că va face ce îi vor spune ei să facă", a mai spus Mircea Badea, vorbind despre cei care stau în spatele acestei nominalizări.
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close