Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: „Coldea a venit și a zis regula de aur. Nu vă spun nimic pe mai multe pagini, nimic, nimic ”

Mircea Badea: „Coldea a venit și a zis regula de aur. Nu vă spun nimic pe mai multe pagini, nimic, nimic ”

Mircea Badea: „Coldea a venit și a zis regula de aur. Nu vă spun nimic pe mai multe pagini, nimic, nimic ”
20 Sep 2017   •   00:23

Mircea Badea a vorbit în pasa emisiunii „Sinteza Zilei” cu „În gura presei”, despre interviul pe care l-a oferit Florian Coldea pentru site-ul ziare.com. Însă, există mai multe controverse în legătură cu acest interviu, în sensul că Florian Coldea ar fi dat site-ului, un text cu întrebări și răspunsuri.

„A venit Coldea și a zis. Tot ce se spune în spațiul public, o minciună o dezinformare. Cred ca i-a trimis întrebările prin SMS. Nici nu cred că s-au întâlnit. Sau a zis Coldea lasă că mă întreb eu singur și tu doar semnezi, că am făcut eu rechizitorii la DNA și nu fac eu un interviu la ziare.com. Coldea a venit si a spus că sunt foarte multe minciuni și dezinformări. Bine dar cu aia cum e? Aplicăm regula de aur. Nu pot să vă spun. Nu se poate spune. Nu o să vă spun de fapt nimic, sunt Coldea și nu o să vă spun nimic. Coldea a venit și a zis regula de aur. Nu vă spun nimic pe mai multe pagini, nimic pe mai multe pagini”, a spus Mircea Badea.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Coldea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close