Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Câmpul tactic a vrut să-i arate lui Traian Băsescu că poate să-l bage pe fra-su la pușcărie

Mircea Badea: Câmpul tactic a vrut să-i arate lui Traian Băsescu că poate să-l bage pe fra-su la pușcărie

Mircea Badea: Câmpul tactic a vrut să-i arate lui Traian Băsescu că poate să-l bage pe fra-su la pușcărie
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
08 Ian 2016   •   21:54
Mircea Badea a spus, vineri, după condamnarea lui Mircea Băsescu, că, de fapt, ”câmpul tactic” a vrut să-i arate fostului președinte că îl poate închide pe fratele său.
 
”Eu cred că, în acest moment, câmpul tactic a vrut să-i arate lui Traian Băsescu că poate să-l bage pe fra-su la pușcărie”, a spus Mircea Badea, vineri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
”E la modă în România o metodă bolșevică cretinoidă, să nu comentăm deciziile justiției. Noi le comentăm, că avem creier în cap și suntem oameni liberi”, a explicat Badea.
 
”În legătură cu Mircea Băsescu, lucrurile stau așa: câmpul tactic nu s-a atins de Mircea Băsescu. Câmpul tactic s-a atins de Mircea Băsescu în momentul când Antena 3 a făcut publice acele imagini. De abia atunci, câmpul tactic s-a mișcat”, a spus Mircea Badea.
 
Mircea Băsescu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de influenţă. Fratele fostului preşedinte a fost acuzat că a primit 250.000 de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care acesta era judecat pentru tentativă de omor.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea mircea basescu Subiectiv
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close