x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea: Câmpul tactic a vrut să-i arate lui Traian Băsescu că poate să-l bage pe fra-su la pușcărie

de 08 Ian 2016   •   21:54
Mircea Badea a spus, vineri, după condamnarea lui Mircea Băsescu, că, de fapt, ”câmpul tactic” a vrut să-i arate fostului președinte că îl poate închide pe fratele său.
 
”Eu cred că, în acest moment, câmpul tactic a vrut să-i arate lui Traian Băsescu că poate să-l bage pe fra-su la pușcărie”, a spus Mircea Badea, vineri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
”E la modă în România o metodă bolșevică cretinoidă, să nu comentăm deciziile justiției. Noi le comentăm, că avem creier în cap și suntem oameni liberi”, a explicat Badea.
 
”În legătură cu Mircea Băsescu, lucrurile stau așa: câmpul tactic nu s-a atins de Mircea Băsescu. Câmpul tactic s-a atins de Mircea Băsescu în momentul când Antena 3 a făcut publice acele imagini. De abia atunci, câmpul tactic s-a mișcat”, a spus Mircea Badea.
 

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.
poza

Actualitate

100 de minute: Guvernul a aprobat preluarea hotelului Triumf de la RA-APPS

Guvernul României ar fi aprobat în ședința de astăzi mutarea sediului Direcției Naționale Anticorupție (DNA) în clădirea hotelului Triumf, aflat pe Bulevardul Kiseleff din Capitală, potrivit...

28 Iun 2016  •  17:50

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Luminiţa Anghel, implicată într-un nou scandal: „Este ultima dată când îl ajut”

Din nou probleme pentru Luminiţa Anghel. De data aceasta, fiul său, David, se face vinovat pentru situaţia în care se află cântăreaţa.

28 Iun 2016  •  16:51

sati