Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea reacționează: ”Valorificarea cladirii inseamna evacuarea trustului? Banii nostri nu sunt buni?”

Mircea Badea reacționează: ”Valorificarea cladirii inseamna evacuarea trustului? Banii nostri nu sunt buni?”

Mircea Badea reacționează: ”Valorificarea cladirii inseamna evacuarea trustului? Banii nostri nu sunt buni?”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Mircea Badea chiar el
de S.T.    |    17 Feb 2016   •   11:42

„Ciolos a fost un bun tonomat securist. A repetat lucruri care n-au legatura cu subiectul: “ANAF a aplicat o hotarare judecatoreasca!”Care hotarare?!?! Nu exista nicio hotarare de evacuare!!! Ciolos minte!!! Minte ca o besnita! Mai departe: “statul trebuie sa-si valorifice bunurile”. Valorificarea cladirii inseamna evacuarea trustului?!?! Banii nostri nu sunt buni? Chiar daca vor sa vanda cladirea, de ce era necesara evacuarea noastra in prealabil?! Absolut scandaloase si mincinoase afirmatiile lui Ciolos. El a facut ce i s-a spus. Ca si atunci cand era ministrul agriculturii cand a primit ordin de la DNA sa se constituie parte civila si sa accepte un prejudiciu pentru care nu avea nici baza factuala, nici juridica. Voi reveni”, a scris Mircea Badea pe blogul său.

 
 


Dacian Cioloș a vorbit, miercuri, în plenul Senatului, despre situația sediilor televiziunilor din trustul Intact.

Dacian Cioloș: ANAF a aplicat o hotărâre judecătorească!

Premierul a declarat că a cerut noii conduceri ANAF să reanalizeze modul în care își desfășoară activitatea, astfel încât atitudinea agenților să fie una de respect față de cetățeni și față de contribuabili.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close