Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: „Dacă am avea președinte, dar n-avem, la ora asta Coldea era suspendat și supus unei anchete penale”

Mircea Badea: „Dacă am avea președinte, dar n-avem, la ora asta Coldea era suspendat și supus unei anchete penale”

Mircea Badea: „Dacă am avea președinte, dar n-avem, la ora asta Coldea era suspendat și supus unei anchete penale”
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Ian 2017   •   23:59

Mircea Badea a afirmat, în pasa ediției de miercuri a emisiunii ”În gura presei”, cu ”Sinteza Zilei”, că este absolut inadmisibil ca Florian Coldea să fie încă în funcție, în contextul dezvăluirilor care au plecat de la fostul deputat Sebastian Ghiță.

”Domnia sa poate fi urmărit penal pentru luare de mită, există suspiciuni rezonabile. Domnul Coldea a fost în vacanțe de lux plătite de inculpatul, acum fugar, Sebastian Ghiță care, la datele respective, era contractor cu SRI-ul pe care îl conducea Coldea”, a spus Mircea Badea.

Realizatorul ”În gura presei” a arătat că generalul SRI Florian Coldea ar trebui anchetat pentru luare de mită și, în anumite situații, pentru conflict de interese.

”Știți câtă pârnaie a luat Oana Mizil, soția lui Marian Vanghelie? A luat un an de închisoare cu suspendare. Știți pentru ce? A luat pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, fiind acuzată că își angaja mama la biroul parlamentar. (...) Noi dacă am avea președinte, dar n-avem, la ora asta Coldea era suspendat și supus unei anchete penale”, a completat Mircea Badea.

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close