Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Dacă își băga Dăncilă picioarele, ce-ar fi fost în România? Iohannis a zis că e în vacanță...

Mircea Badea: Dacă își băga Dăncilă picioarele, ce-ar fi fost în România? Iohannis a zis că e în vacanță...

Mircea Badea: Dacă își băga Dăncilă picioarele, ce-ar fi fost în România? Iohannis a zis că e în vacanță...
Sursa foto: foto: captura Antena 3
19 Oct 2018   •   00:31

Vizita privată a lui Klaus Iohannis la situl arheologic Pompeii a fost comentată de Mircea Badea, joi, în emisiunea ”În gura presei”. Realizatorul TV a vorbit despre ținutele inadecvate ale cuplului prezidențial, ”budigăi și bocanci”, respectiv o ”rochițică și bascheți”.

”Dacă își băga Dăncilă picioarele, ce-ar fi fost în România? Iohannis a zis că e în vacanță, eu v-am zis din prima că e în vacanță. Vedi Napoli e puoi mori. Dacă era Dăncilă, Videle Napoli. Doamna Iohannis, cu ținutele alea unice, sigur unice la nivelul ăla. Dacă te duci la bairam la elevii de a X-a, mai vezi. Mai vezi niste sandăi, care e pluralul de la sandale, niște sandilăi. Deci, wow! Bravo, foarte bine. Cred că a zis dacă am ajuns la Napoli și nu mă duci la Pompeii, nu-ți mai fac pretzels sau ce mănâncă? Pretzels mit cartofen. Ăia la Consiliul European o ardeau tot în cerc. Werner era în bocanci maro, pantaloni albi și tricou negru. Cureaua era neagră, pentru că e foarte bine la bocanci maro. Doamna e ceva fabulos, un poem. Ce observăm la cei care îi însoțeau? Erau în costum. Werner era în budigăi albi și cu bocanci. Cum dracu? Simplu. Ăștia erau la serviciu. Werner era în vacanță, el nu era la treabă. Doamna unde era? Era în vacanță maximă. A pus o rochițică, desigur scurtă, ar fi și păcat, cu niște dungi verticale de penali, destul de nefericită și avem rochițica asta care pare din cârpișoară, pe genul capot. Și în picioare...bașcheți. Și-o gentuță de poștaș care a consacrat-o. Spuneți ceva mai tare de atât” a spus Mircea Badea.

Întregul comentariu, mai jos:

 

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close