Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre apelul la 112 în cazul Condrea: Nu există ceva mai tare pe Pământ!

Mircea Badea, despre apelul la 112 în cazul Condrea: Nu există ceva mai tare pe Pământ!

Mircea Badea, despre apelul la 112 în cazul Condrea: Nu există ceva mai tare pe Pământ!
28 Iun 2016   •   00:04

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției În gura presei cu Sinteza Zilei, apelul la numărul de urgență 112 al Gabrielei Pelin, femeia care a ajuns prima la locul accidentului în care și-a pierdut viața Dan Condrea.

”Am văzut și eu secvența cu 112. E dumnezeiască. Nu există ceva mai tare pe Pământ. E genială. Doamnă, doamnă, e femeie sau bărbat, doamnă, e bine îmbrăcat sau nu?!”, a comentat amuzat Mircea Badea.

”Absolut genial. Adică, oamenii erau pe chill. Erau, pe sistemul mda, ne-a sunat una...ce accident...nu, nu așa, încă o dată! Avem tot timpul din lume”, a mai spus Badea.

”O întrebau pe doamna aia dacă trebuia cineva descarcerat. Adică, opinia dânsei, care a prestat un milion de descarcerări, nu? cCa să știe oamenii dacă îi trimit sau nu, că e (!) băieții la Unirii”, a mai comentat Mircea Badea.

Invitat în emisiunea de la Antena 3, Adrian Ursu s-a întrebat cum ar fi decurs oare discuția cu dispecerii de la 112 și victima unui accident, care ar fi încercat să se salveze apelând numărul de urgență.

 

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close