Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre ANAF: E îngrozitor că vrea să aibă acest gen de intruziune în viața privată

Mircea Badea, despre ANAF: E îngrozitor că vrea să aibă acest gen de intruziune în viața privată

Mircea Badea, despre ANAF: E îngrozitor că vrea să aibă acest gen de intruziune în viața privată
de M.Z.    |    28 Iul 2016   •   22:41

Mircea Badea s-a arătat total dezgustat, după ce, potrivit unui proiect de lege apărut în presă, Fiscul vrea să primească, fără mandat judecătoresc, toate datele celor care cumpără cu cardul.

”E îngrozitor că această instituție vrea să aibă acest gen de intruziune în viața privată, sărind peste încuviințarea judecătorului. E o intruziune majoră în viața privată a cetățeanului. (...) Nu e treaba nimănui ce fac eu în viața mea privată, nici măcar a ANAF-ului. E scandalos că ANAF vrea să sare peste decizia instanței”, a spus Mircea Badea, joi, într-o intervenție telefonică la o Ediție specială, de la Antena 3.

”Trăiască Securitatea și imbecilii "care n-au nimic de ascuns". E infinit mai oribil "statul de drept" actual decât cel de pe vremea lui Gheorghiu Dej. Dacă cei care mai avem o urmă de creier vom rămâne pasivi, ne la lua dracu. Și pe bună dreptate”, a scris Mircea Badea, pe pagina sa de Facebook.

ANAF se transformă în Big Brother. Fiscul vrea să primească fără mandat judecătoresc toate datele celor care cumpără cu cardul.

Este vorba despre o propunere care apare într-un proiect de act normativ aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului de Finanţe.

×
Subiecte în articol: card fisc ANAF Editie Speciala Mircea Badea
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close