Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Dezvăluirile făcute de Antena 3 în ultimii 10 ani s-au confirmat, cuvânt cu cuvânt

Mircea Badea: Dezvăluirile făcute de Antena 3 în ultimii 10 ani s-au confirmat, cuvânt cu cuvânt

Mircea Badea: Dezvăluirile făcute de Antena 3 în ultimii 10 ani s-au confirmat, cuvânt cu cuvânt
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Feb 2015   •   00:38
Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, a comentat reţinerea Elenei Udrea, marţi seară, de către DNA şi a amintit că sistemul, practic, confirmă absolut tot ce a spus Antena 3 în ultimii 10 ani.
 
"Dezvăluirile făcute de Antena 3 în ultimii 10 ani s-au confirmat, cuvânt cu cuvânt. Materialul cu fratele lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, care spunea că a luat un morman de bani, după ce am difuzat acele imagini, am asistat din partea sistemului la execuţia lui Dan Voiculescu. Sistemul îl proteja pe domnul Mircea Băsescu încă din 2011, când domnul Iacobescu descoperise povestea şi a fost înlăturat. Când noi am difuzat acele imagini, pentru că am avut curaj să le difuzăm, a plătit Dan Voiculescu, executat de sistem", a explicat Badea, în ediţia de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei", realizată de Mihai Gâdea.
 
De altfel, Badea a explicat că dezvăluirile au avut efecte directe asupra trustului Intact şi a întrebat dacă nu există posibilitatea să se încerce o nouă lovitură de acest tip. 
 
"Întrebarea este: Vom avea acum o nouă ripostă a sistemului? Care este acum obligat să îşi recunoască falimentul. Faptul că aceste instituţii ale statului au protejat-o pe Elena Udrea până acum. Astea sunt fapte vechi. Sunt teme discutate în dungă. DNA-ul, sistemul, pentru că sistemul este mai complex, e o întrebare dacă sistemul ne va pedepsi din nou, pe noi, cei de la Antena 3, care am demonstrat faptele penale ale unora şi altora."
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close