Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Numiți o diferență între ce a făcut judecătoarea lui Borcea și ce a făcut judecătoarea Bogdan

Mircea Badea: Numiți o diferență între ce a făcut judecătoarea lui Borcea și ce a făcut judecătoarea Bogdan

Mircea Badea: Numiți o diferență între ce a făcut judecătoarea lui Borcea și ce a făcut judecătoarea Bogdan
Sursa foto: Foto captura Antena 3
11 Feb 2016   •   00:34

Mircea Badea a comparat, miercuri, în emisiunea În gura presei, acuzațiile care i se impută judecătoarei din dosarul Telepatia, după dezvăluirile de la Sinteza zilei, cu acuzațiile aduse judecătoarei din dosarul lui Borcea.

Badea a arătat că în timp ce judeca Dosarul Telepatia (cunoscut și sub numele de ICA), judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în acest dosar.

Totodată, ea a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov în cadrul unui program finanțat de același minister. La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.

Mircea Badea aprobă în emisiune ”exercițiul pentru propaganda băsistă”, postat pe pagina de Facebook a Grupului de Investigații Politice: ”Să ne imaginăm că judecătoarea Bogdan ar fi decis achitarea lui Dan Voiculescu, după ce, în timpul judecării dosarului ICA, ar fi petrecut 2 săptămâni la Poiana Brașov, ca „lector” într-un proiect al Fundației Dan Voiculescu. Mai mult, judecătoarea Bogdan ar mai fi primit și un onorariu de 10.000 lei din banii Fundației Dan Voiculescu. Unde s-ar fi aflat acum Camelia Bogdan?

Mircea Badea plusează și le cere telespectatorilor săi să numească O DIFERENȚĂ între ce a făcut judecătoarea Camelia Bogdan și ce a făcut judecătoarea din dosarul lui Borcea, Geanina Terceanu, acuzată de fapte de corupţie după ce a primit bani de la diverși interlopi și afaceriști pentru a-i favoriza în dosarele aflate pe rol.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close