x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea, reacție neașteptată în direct: ''Sună la SMURD!''

de D.G.   •   26 Feb 2016   •   00:52
Mircea Badea, reacție neașteptată în direct: ''Sună la SMURD!'' 817
Mircea Badea a comentat, joi seară, în timpul emisiunii ''În gura presei'' reacția consilierului prezidențial Sandra Pralong la anunțul făcut de ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, potrivit căruia se dorește implementarea de internet de mare viteză în satele românești.

«Mă încântă iniţiativa domnilor miniştri. În primul rând internet în sate, poate că punem camere de luat vederi în faţa obiectivelor în fiecare sat, ca românii din străinătate să-şi vadă găina care trece prin faţa bisericii. Nu vă daţi seama ce ataşament ar crea această legătură extraordinară», a spus Sandra Pralong la un eveniment desfăşurat la Palatul Cotroceni.


''Sună la SMURD! Simt nevoia să ma descarcereze din propriul corp. Nu există ceva mai tare pe pământ! Ce comentariu să mai fac la ce a zis doamna Pralong. Este atât de tare - e ca și cum ai comenta Capela Sixtină. Nu m-am gândit niciodată. Deci, e un român care, să zicem, muncește la Londra și i se face dor de găina lui. Ori, găina nu poate să fie ca votul prin corespondență, ''băi, trimite-mi și mie găina aia prin corespondență'', zice: frate, arată-mi și mie găina aia, că mi-e dor de ea'', a comentat extrem de amuzat Mircea Badea.

poza

Actualitate

Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat mașinile

Mircea Badea și-a expus punctul de vedere în privința morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în lumina celor prezentate la ”Sinteza Zilei”, acolo unde a fost prezentă și Gabriela Pelin,...

26 Mai 2016  •  00:00

poza

Show

Viața ei s-a schimbat la 180 de grade. După ideea de divorț, Oana Roman vorbește de noua ei dorință

Oana Roman face tot posibilul ca să își sudeze relația cu soțul său, mai ales că în ultima perioadă s-a tot vorbit că ar divorța de Marius Elisei.  Vedeta a vorbit și despre un al doilea...

25 Mai 2016  •  18:34

sati