x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea, reacție neașteptată în direct: ''Sună la SMURD!''

de D.G.   •   26 Feb 2016   •   00:52
Mircea Badea, reacție neașteptată în direct: ''Sună la SMURD!'' 817
Mircea Badea a comentat, joi seară, în timpul emisiunii ''În gura presei'' reacția consilierului prezidențial Sandra Pralong la anunțul făcut de ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, potrivit căruia se dorește implementarea de internet de mare viteză în satele românești.

«Mă încântă iniţiativa domnilor miniştri. În primul rând internet în sate, poate că punem camere de luat vederi în faţa obiectivelor în fiecare sat, ca românii din străinătate să-şi vadă găina care trece prin faţa bisericii. Nu vă daţi seama ce ataşament ar crea această legătură extraordinară», a spus Sandra Pralong la un eveniment desfăşurat la Palatul Cotroceni.


''Sună la SMURD! Simt nevoia să ma descarcereze din propriul corp. Nu există ceva mai tare pe pământ! Ce comentariu să mai fac la ce a zis doamna Pralong. Este atât de tare - e ca și cum ai comenta Capela Sixtină. Nu m-am gândit niciodată. Deci, e un român care, să zicem, muncește la Londra și i se face dor de găina lui. Ori, găina nu poate să fie ca votul prin corespondență, ''băi, trimite-mi și mie găina aia prin corespondență'', zice: frate, arată-mi și mie găina aia, că mi-e dor de ea'', a comentat extrem de amuzat Mircea Badea.

poza

Actualitate

Bugetarii de lux ai ţării au salarii exorbitante. Cine sunt norocoşii

Lunar, bugetarii de lux ai ţării ajung să încaseze aproape 150.000 de lei. Au venituri care depăşesc cu mult salariul preşedintelui şi al premierului. Un post în consiliile de administraţie ale...

30 Iun 2016  •  09:27

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati