Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea s-a dezlănțuit în platoul Sintezei. Cele mai tari poante despre vestimentația ministrului Prună

Mircea Badea s-a dezlănțuit în platoul Sintezei. Cele mai tari poante despre vestimentația ministrului Prună

Mircea Badea s-a dezlănțuit în platoul Sintezei. Cele mai tari poante despre vestimentația ministrului Prună
15 Mar 2016   •   00:26

Mircea Badea a fost în formă maximă, luni seară, în platoul de la Sinteza Zilei, deși, fizic, încă se resimte după operația suferită la genunchi, și a făcut cele mai tari glume despre vestimentația ministrului Justiției, Raluca Prună.

sursa: luju.ro

"M-am uitat cu foarte mare atenție să văd dacă nu cumva trage un șoșon după dânsa. Faptul că doamna Prună este într-un halat flaușat la conferința de presă denotă...  denotă orice. Eu i-aș da nota 9, de la numărul stabilimentului specializat în halate flaușate. (...) Dacă arată ca un halat, se vede ca un halat, el este un halat. A venit într-un halat flaușat, că este un pic scămoșat, scărmănat, probabil de la purtare. Probabil e o moștenire. Eu cred că a fost a lui Napoleon. Persoanele care se îmbracă astfel deseori se gândesc că ar fi Napoleon. Pe sistemul halatul, cât e halatul, de aia am și spus că e de nota 9... '', a spus Mircea Badea.

Iar poantele nu s-au oprit aici...

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Sinteza Zilei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close