Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: ”Zic să luăm lumină de la Curtea Supremă din SUA! Dacă aș fi jurnalist la KovesiTV, aș ...”

Mircea Badea: ”Zic să luăm lumină de la Curtea Supremă din SUA! Dacă aș fi jurnalist la KovesiTV, aș ...”

Mircea Badea: ”Zic să luăm lumină de la Curtea Supremă din SUA! Dacă aș fi jurnalist la KovesiTV, aș ...”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
29 Iun 2016   •   23:59

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției de miercuri a emisiunii În gura presei cu Sinteza Zilei, un articol apărut în evz.ro, care citează presa americană, despre o decizie istorică a Curții Supreme din SUA.

Este vorba de decizia prin care magistrații Curții Supreme au anulat o condamnare a guvernatorului republican Ropert McDonnell, argumentând că textul de lege în baza căruia a fost condamnat oficialul nu a fost respectat de procurori, aceștia interpretând abziv legea.

Curtea Supremă din Statele Unite ale Americii a arătat astfel că autoritățile au indus în eroare cetățenii și definiția ”actului oficial”, în acest dosar.

Adică, bă, stai puțin! Am înțeles, a primit ăla cadouri și i-a dat ala cu împrumut bani. Concret, ce a făcut asta?! Acte oficiale! E prea general. Ce e aia acte oficiale. Mai concret. Acte oficiale! La noi era și-a îndeplinit defectuos atribuțiile de serviciu”, a comentat Mircea Badea.

Mircea Badea a subliniat că, dacă ar fi jurnalist la ”Kovesi TV” (Digi24 -n.r.) ar întreba-o pe șefa DNA cum comentează acest caz.

”Eu zic să luăm lumină de la Curtea Supremă. Sigur, decizia nu vine de la Ambadasă, dar vine de la Curtea Supremă. Adică, eu aș lua lumină de la Curtea Supremă”, a mai spus Mircea Badea.

 

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close