x close

Fii alături de noi!

Mircea Diaconu a câştigat al șaselea proces în justiție. Pe cine a ”bătut” europarlamentarul

de 21 Mar 2016   •   20:27

Europarlamentarul indepedent Mircea Diaconu a câştigat, luni, al șaselea proces în justiție. De data aceasta, este vorba despre procesul cu fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Horia Georgescu. 

Înainte de a fi arestat pentru corupţie, Georgescu a contestat la Curtea Supremă dreptul lui Diaconu de a deţine mandatul de europarlamentar. 

Este al şaselea proces pe care Mircea Diaconu îl câştigă în bătălia sa derulată sub sloganul "Dreptul de a fi ales!". 

În iunie 2014, ANI a contestat la Curtea de Apel Bucureşti hotărârile BEC şi Autorităţii Electorale Permanente prin care mandatul actorului Mircea Diaconu a fost validat, pentru că acesta a obţinut suficiente voturi.

”E un caz emblematic pentru cum funcționa puterea de atunci. La ce presiuni și hărțuială a fost supus Mircea Diaconu cu această candidatură, eu nu am mai văzut”, a spus deputatul PNL Daniel Zamfir, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati