x close

Fii alături de noi!

Mircea Diaconu a câştigat al șaselea proces în justiție. Pe cine a ”bătut” europarlamentarul

de 21 Mar 2016   •   20:27

Europarlamentarul indepedent Mircea Diaconu a câştigat, luni, al șaselea proces în justiție. De data aceasta, este vorba despre procesul cu fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Horia Georgescu. 

Înainte de a fi arestat pentru corupţie, Georgescu a contestat la Curtea Supremă dreptul lui Diaconu de a deţine mandatul de europarlamentar. 

Este al şaselea proces pe care Mircea Diaconu îl câştigă în bătălia sa derulată sub sloganul "Dreptul de a fi ales!". 

În iunie 2014, ANI a contestat la Curtea de Apel Bucureşti hotărârile BEC şi Autorităţii Electorale Permanente prin care mandatul actorului Mircea Diaconu a fost validat, pentru că acesta a obţinut suficiente voturi.

”E un caz emblematic pentru cum funcționa puterea de atunci. La ce presiuni și hărțuială a fost supus Mircea Diaconu cu această candidatură, eu nu am mai văzut”, a spus deputatul PNL Daniel Zamfir, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gabriel Cotabiță a făcut marele anunț. Vedeta a confirmat zvonurile

Gabriel Cotabiţă renunţă la burlăcie. Cântăreţul a venit la emisiunea "Refresh" şi a vorbit în exclusivitate despre nuntă, despre viitoarea lui soţie şi despre copii, scrie...

23 Iul 2016  •  18:37

sati