x close

Fii alături de noi!

Mircea Diaconu a câştigat al șaselea proces în justiție. Pe cine a ”bătut” europarlamentarul

de 21 Mar 2016   •   20:27

Europarlamentarul indepedent Mircea Diaconu a câştigat, luni, al șaselea proces în justiție. De data aceasta, este vorba despre procesul cu fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Horia Georgescu. 

Înainte de a fi arestat pentru corupţie, Georgescu a contestat la Curtea Supremă dreptul lui Diaconu de a deţine mandatul de europarlamentar. 

Este al şaselea proces pe care Mircea Diaconu îl câştigă în bătălia sa derulată sub sloganul "Dreptul de a fi ales!". 

În iunie 2014, ANI a contestat la Curtea de Apel Bucureşti hotărârile BEC şi Autorităţii Electorale Permanente prin care mandatul actorului Mircea Diaconu a fost validat, pentru că acesta a obţinut suficiente voturi.

”E un caz emblematic pentru cum funcționa puterea de atunci. La ce presiuni și hărțuială a fost supus Mircea Diaconu cu această candidatură, eu nu am mai văzut”, a spus deputatul PNL Daniel Zamfir, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 

poza

Actualitate

Mircea Badea: Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate

„Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate”, a spus Mircea Badea referitor la scandalul de plagiat al Codruței Kovesi. „Eu personal, cetățean al acestei țări, r...

28 Sep 2016  •  00:44

poza

Show

Salman Khan a făcut o cerere în căsătorie pe scenă. Dar nu pentru Iulia Vântur

Salman Khan și Iulia Vântur ar urma să se căsătorească pe 18 noiembrie, dar cu circa o lună înainte de acest eveniment, actorul a făcut o nouă cerere în căsătorie. De data aceasta este vorba...

27 Sep 2016  •  22:13

sati