Antena 3 CNN Actualitate Mircea Diaconu: Eu ştiu că se coace o comisie de anchetă parlamentară. Vezi la ce se referă liberalul

Mircea Diaconu: Eu ştiu că se coace o comisie de anchetă parlamentară. Vezi la ce se referă liberalul

Mircea Diaconu: Eu ştiu că se coace o comisie de anchetă parlamentară. Vezi la ce se referă liberalul
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    19 Mar 2013   •   21:17

Liberalul Mircea Diaconu a declarat, marţi, la Antena 3, că se pregăteşte o comisie de anchetă parlamentară, vorbind despre cazul fostului premier Adrian Năstase.

"Eu ştiu că se coace o comisie de anchetă parlamentară pe acest subiect cu ascultările. Se coace sigur", a spus Mircea Diaconu, vicepreşedinte PNL, în ediţia de marţi a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Vezi, mai jos, declaraţia liberalului


Pe 18 martie, Adrian Năstase a ieşit de după gratii, după ce Tribunal Bucureşti a decis ca fostul premier să fie eliberat condiţionat.

Năstase era încarcerat din seara zilei de 26 iunie 2012, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, pe 20 iunie 2012, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul Calităţii".

Fostul premier s-a împuşcat cu un revolver Smith and Wesson, calibrul 45. Acesta şi-a îndreptat arma spre cap, iar datorită intervenţiei prompte a poliţistului care îl însoţea plaga nu a fost fatală.

Informaţii din celulă. Năstase este deţinutul N0049 şi are un card unde familia poate depune bani

Cum şi-a scris Năstase cartea din închisoare? Deţinuţii nu au acces la internet

Dosarul eliberării lui Năstase, obţinut de Antena 3: Ce a învăţat fostul premier după gratii





×
Subiecte în articol: Mircea Diaconu Adrian Nastase Subiectiv
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close