Antena 3 CNN Actualitate Ce spune Mirela Boureanu Vaida despre viitorul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, după descinderile de la ANAF

Ce spune Mirela Boureanu Vaida despre viitorul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, după descinderile de la ANAF

Ce spune Mirela Boureanu Vaida despre viitorul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, după descinderile de la ANAF
de S.T.    |    16 Feb 2016   •   13:16

Imobilele în care se desfășoară activitatea posturilor de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite luni de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care pune în executare sentința penală definitivă din 2013.

Antena 3 şi Antena 1, ordin de evacuare urgentă! Emisia este amenințată!

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, este îngrijorată și nu știe ce se va întâmpla în următoarea perioadă cu emisiunea pe care o prezintă.

”Cei care joacă țonțoroiul pe mormântul acestor oameni nu înțeleg faptul că există mii de oameni. De la șoferi și până la oamenii care montează, oameni care plătesc taxe la stat și care au familii. E ca și cum ai închide o uzină.

Vorbim despre niște oameni care sunt vânați și că nu se gândesc că noi vrem să muncim. Eu sunt pe post de cinci ani încoace. Aveam sâmbătă emisiune până la 19, acum am de la 14 la 16 și nu știu dacă voi mai fi pe post. Este inadmisibil, că este vorba despre țara în care am ales să îmi nasc copilul și țara în care îmi voi naște următorul copil”, a spus Mirela Boureanu Vaida, luni, la „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close