Antena 3 CNN Actualitate Zece ani de închisoare pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir

Zece ani de închisoare pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir

Zece ani de închisoare pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir
Sursa foto: foto: Agerpres
04 Mai 2016   •   14:07

Astăzi, procurorii DNA au cerut câte zece ani de închisoare pentru Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, la ultimul termen în procesul în aceştia au fost judecaţi pentru dezafilierea echipei Universitatea Craiova, potrivit romaniatv.net.
 
Procurorul a citit, în sala de judecată, acuzaţiile cuprinse în rechizitoriu, apoi Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au avut dreptul la un ultim cuvânt, în încercarea lor de a-i convinge pe judecători că sunt nevinovaţi.
 
Reamintim că, în anul 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de DNA, fiind acuzaţi de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor formă calificată, infracţiunea de folosire a influenţei ori autorităţii persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite (art. 13 din Legea nr. 78/2000) şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru precum şi a persoanelor juridice fără scop patrimonial, Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal, în sarcina cărora s-au reţinut infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu Dumitru Dragomir
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close