Antena 3 CNN Actualitate Mizerie greu de imaginat într-o brutărie din Vaslui. Te vei gândi de două ori înainte să mai mănânci

Mizerie greu de imaginat într-o brutărie din Vaslui. Te vei gândi de două ori înainte să mai mănânci

Mizerie greu de imaginat într-o brutărie din Vaslui. Te vei gândi de două ori înainte să mai mănânci
Sursa foto: Foto captura Antena 3
28 Dec 2013   •   11:02

Mizerie greu de imaginat într-o brutărie din Vaslui. Doi dintre muncitori au fost filmaţi în timp ce scot pâinea proaspat coaptă din cuptor şi o aruncă pe podeaua murdară, scrie wowbiz.ro.

După ce stă minute bune printre picioaele celor doi bărbaţi, pâinea este luată şi pusă în rastel pentru a fi livrată magazinelor. Cei doi nu poartă echipamente speciale, iar e jos este o mizerie de nedescris.

Preşedintele Rompan, Aurel Popescu, a declarat într-o intervenţie telefonică la "News Magazine" că, potrivit imaginilor transmise de Antena 3, sunt încălcări foarte grave ale normelor de siguranţă alimentară.

"Ce văd în imagini e de necrezut. Sunt încălcări foarte grave ale normelor de siguranţă alimentară; oamenii sunt fără echipament de protecţie, pâinea aruncată, ceea ce e de nepermis. E clar că acolo Direcţia Sanitar-Veterninară nu şi-a făcut treaba. Se vede că mizeria de acolo este de mai multă vreme. (....) E un atentat la sănătatea populaţiei", a spus preşedintele Rompan.



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close