Antena 3 CNN Actualitate Mobilizare pentru prinderea tânărului care și-a aruncat tatăl de la etaj: ”Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112”

Mobilizare pentru prinderea tânărului care și-a aruncat tatăl de la etaj: ”Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112”

Mobilizare pentru prinderea tânărului care și-a aruncat tatăl de la etaj: ”Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112”
24 Feb 2018   •   15:24

Călin Cătălin Vârgolici, în vârstă de 30 de ani, din Roman, este căutat pentru tentativă de omor, după ce, ieri după-amiază, a fost filmat în timp ce și-a aruncat propriul tată de la etajul trei al blocului în care locuia.

"Bărbatul se numește Vârgolici Călin Cătălin în vârstă de 30 de ani, din municipiul Roman, iar semnalmentele acestuia au fost diseminate către toți polițiștii fiind efectuate activități de căutare la nivelul județului Neamț. Semnalmente: înălțime 1,80m, circa 85 kg, constituție atletică, nebărbierit, fața avală, ochi căprui, păr negru, vorbirea normala. Ultima dată a fost văzut îmbrăcat cu o geacă de piele neagră și pantaloni negri. Bărbatul este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră. Orice persoană care poate oferi informații despre cel în cauză, este rugată să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de poliție", arată Poliția.

Detalii despre incident, aici.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close