Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop n-a mai rezistat și a răbufnit: „Femeia e și ea un om liber. Să o obligi să păstreze o sarcină nedorită = sclavagism!”

Monica Pop n-a mai rezistat și a răbufnit: „Femeia e și ea un om liber. Să o obligi să păstreze o sarcină nedorită = sclavagism!”

Monica Pop n-a mai rezistat și a răbufnit: „Femeia e și ea un om liber. Să o obligi să păstreze o sarcină nedorită = sclavagism!”
25 Mar 2017   •   20:35

Medicul Monica Pop a scris, pe Facebook, un mesaj adresat celor care doresc să interzică avortul, arătând că ”singurul proprietar al unui om este exclusiv el însuși” și că nimeni ”nu poate obliga o femeie să aibă un copil, dacă ea nu-l dorește”.

”AVORTUL - o tema serioasa! Amintesc insa, tuturor celor care ar vrea sa-l interzica un lucru : SINGURUL proprietar al unui om este exclusiv EL INSUSI! Nimeni nu poate obliga o femeie sa aiba un copil, daca ea nu-l doreste! Femeia e si ea un OM LIBER! Da? Atunci, are dreptul sa hotarasca! A obliga o femeie la a pastra o sarcina nedorita = SCLAVAGISM!!! Cum si de ce sa devina parinti cei care nu doresc? E un pacat imens aducerea pe lume a unui copil nedorit, condamnat din start la nefericire!! In majoritatea cazurilor, el va suferi mult, va fi parasit, etc. Are cineva voie sa distruga viata unui copil? Cu ce drept? Sint mii de copii in orfelinate si canale! Vai de vietile lor amarite! Sintem in secolul 21, intr-o tara , din pacate, saraca! Oamenii trebuue sa-si planifice familia si sa aiba libertatea de a avea copii atunci cind ei considera ca au posibilitatea de a-i creste ! Nu obligati! De NIMENI!”, a scris Monica Pop, pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: sarcina avort Monica Pop
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close