Antena 3 CNN Actualitate Moţiunea de cenzură, o ameninţare la nervi? Senatorul Şerban Nicolae: „Guvernarea dă rateuri pe toate planurile”

Moţiunea de cenzură, o ameninţare la nervi? Senatorul Şerban Nicolae: „Guvernarea dă rateuri pe toate planurile”

Moţiunea de cenzură, o ameninţare la nervi? Senatorul Şerban Nicolae: „Guvernarea dă rateuri pe toate planurile”
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Aug 2016   •   21:02

Preşedintele PSD Liviu Dragnea i-a transmis premierului Dacian Cioloş că va renunţa la depunerea unei moţiuni de cenzură doar dacă va recunoaşte că a greşit în scandalul impozitării veteranilor.

„Dacă premierul ar înţelege că şi tehnocraţii sunt oameni şi că oamenii pot greşi şi ar înţelege să nu mai acopere o greşeală a unui membru al Guvernului sau al unor funcţionari din Ministerul de Finanţe şi ar recunoaşte că a fost o greşeală de la Ministerul de Finanţe pe care a preluat-o fără să o analizeze cum trebuie, atunci s-ar putea să mai fie o şansă de discuţie. Dacă rămâne în această încăpăţânare, nouă ne dovedeşte că de fapt este interesat foarte puţin de români. Suntem foarte curioşi ce va face în continuare. De asemenea, vom analiza foarte serios la discuţia de mâine (joi- n.r.) cu domnul Tăriceanu care sunt şansele reale de a trece această moţiune în Parlament. S-au produs nişte mutaţii pe scena politică. UNPR a fuzionat cu PMP. L-am văzut pe domnul Steriu care a spus că nu susţine această moţiune de cenzură. O să analizăm în aceste zile şi mâine o să anunţăm. N-am o chestiune personală cu domnul Cioloş”, a declarat Liviu Dragnea pentru Adevărul.

Întrebat dacă moţiunea vine la nervi, senatorul Şerban Nicolae a declarat în emisiunea Subiectiv: „E foarte posibil să avem moţiune, dar nu din cauză de nervozitate. Guvernarea dă rateuri. La fonduri europene, la fondul fiscal, în agricultură, în justiţie. Sunt eşecuri după eşecuri. (…) Guvernul îşi asumă reforme pe care nu este capabil să le şi le aplice”.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close