Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică, despre taxa de solidaritate: „Domnul Mișa a explicat foarte prost această taxă. Dacă aș fi consilierul lui i-aș spune să-și găsească un purtător de cuvânt”

Mugur Ciuvică, despre taxa de solidaritate: „Domnul Mișa a explicat foarte prost această taxă. Dacă aș fi consilierul lui i-aș spune să-și găsească un purtător de cuvânt”

Mugur Ciuvică, despre taxa de solidaritate: „Domnul Mișa a explicat foarte prost această taxă. Dacă aș fi consilierul lui i-aș spune să-și găsească un purtător de cuvânt”
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
23 Oct 2017   •   13:34

Taxa de solidaritate, explicată bine dar tradusă prost, aşa cum susţinea premierul Tudose, riscă să arunce în aer coaliţia de guvernare.

Se repetă deja scenariul de la impozitul pe cifra de afaceri, la care PSD a renunţat în vară după ce ALDE a fost total împotrivă.

Astăzi ar putea să aibă loc o şedinţă în care liderii coaliţiei să negocieze introducerea noului bir de 2% pe care ar urma să îl plătească angajatorii.

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică a explicat la Antena 3 că ministrul Finanțelor a explicat foarte prost taxa de solidaritate și din această cauză a izbucnit întreg scandalul. 

„Este o chestie relativ banală dar e prezentată întortocheată exact de cei care se pricep la domeniu, dar se pricep atât de tare că vin cu niște chestii ciudate. Domnul Mișa a anunțat foarte prost taxa această. Asta cu comunicarea am considerat-o ca o scuză. E o comunicare proastă și sunt cazuri ca acesta în care niște lucruri relativ simple sunt complicate. Dacă aș fi consilierul domnului Mișa i-aș spune să stea mai mult la Finanțe să se ocupe de ce știe să facă și să-și găsească un purtător de cuvânt care să poată să explice niște lucruri pe înțelesul tuturor. Consider scandalul artifical, dar pornit de la niște exprimări absolut îmbârligate ale specialiștilor”, a declarat Mugur Ciuvică la Antena 3.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close