Antena 3 CNN Actualitate "Mulțumesc pentru mizeria în care m-ai obligat să trăiesc". Scrisoarea deschisă a unei femei pentru fostul soț

"Mulțumesc pentru mizeria în care m-ai obligat să trăiesc". Scrisoarea deschisă a unei femei pentru fostul soț

"Mulțumesc pentru mizeria în care m-ai obligat să trăiesc". Scrisoarea deschisă a unei femei pentru fostul soț
18 Noi 2015   •   10:36

O tânără a dat dovadă de mult curaj și tărie de caracter atunci când i-a mulțumit fostului soț pentru toate momentele în care a făcut-o să se simtă ca ultima femeie. Nu ar fi fericită acum, spune ea, dacă nu ar fi trăit această relație de coșmar.

"Dragă fostule soț,

A trecut ceva de când încercai din răsputeri să-mi tai aripile. Toate lacrimile alea pe care le-am vărsat în toate nopțile fără număr. Toată durerea pe care am simțit-o pe timpul întregii noastre căsnicii.

Pentru toate acestea vreau să-ți spun: Mulțumesc!

Mulțumesc că ai făcut zilnic scandal, din cele mai stupide motive. M-ai învățat modul corect și cel incorect în care să răspund. Intenționat, m-ai făcut să mă prăbușesc la cel mai jos nivel, pentru ca mai apoi să nu mai ajung în acel punct niciodată.

Mulțumesc pentru lipsa de afecțiune. M-ai învățat că să-mi fie dor de complimente, de atingeri și să dormim în părți separate de pat mă afectează, de fapt. Am învățat că, din când în când, am nevoie de reasigurare fizică și ca cineva să mă încurajeze. De asemenea, am învățat că o astfel de nevoie este ok.

Mulțumesc pentru că m-ai obligat să stau pe o canapea și să mă uit la fotbal în fiecare duminică. M-ai învățat că am lucruri mai importante de făcut decât să-mi organizez viața după meci și vice versa.

Mulțumesc că m-ai făcut să trec prin cea mai grea perioadă din viața mea. M-ai învățat că pot să supraviețuiesc fără tine și îmi este mai bine singură.

Mulțumesc că ai fost atât de egoist. M-ai învățat să îmi pese mai mult de mine și de felul în care mă simt eu.

Mulțumesc că m-ai amenințat cu divorțul în fiecare lună. M-ai învățat că tu nu o vei face niciodată, așa că am făcut-o eu. Iar acum mă simt mai independentă și mai puternică ca niciodată.

Felul în care ai ales să ieși din viața mea a fost cel mai uman lucru pe care l-ai făcut în timpul relației nostre.

Și, în cele din urmă, mulțumesc că m-ai ajutat să creez un eu care este iubit. De altcineva, care mă merită.

M-am recăsătorit acum, cu un bărbat minunat, care mi-a dăruit un frumos fiu.

Și numai ție îți pot mulțumi pentru asta. Dacă nu ai fi fost tu, cu toată mizeria în care m-ai obligat să trăiesc, nu aș fi fericită", a scris femeia.

×
Subiecte în articol: sotie scrisoare sot viaţa casnicie
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close