Antena 3 CNN Actualitate Nae Lăzărescu a murit. "În comedie trebuie să ai luciditate şi har. Asta avea Nae"

Nae Lăzărescu a murit. "În comedie trebuie să ai luciditate şi har. Asta avea Nae"

Nae Lăzărescu a murit. "În comedie trebuie să ai luciditate şi har. Asta avea Nae"
19 Dec 2013   •   09:30

Actorul Nae Lăzărescu a murit în această dimineaţă. Potrivit unor surse medicale, Nae Lăzărescu avea o suferinţă cronică la ficat şi era în investigaţii. Acesta mergea o dată pe lună la Spitalul Fundeni din Bucureşti pentru analize medicale.

Informaţia conform căreia Nae Lăzărescu a murit a fost confirmată de un reprezentant al Teatrului Constantin Tănase, scrie b365.ro.

Partenerul de scenă şi de ecran al lui Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, a declarat că Nae Lăzărescu a decedat în urma unei boli îndelungate şi cu un parcurs sinuos, cu reveniri şi căderi.

"Se pare că acest 2013 este până la urmă un an rău. Dispar foarte mulţi colegi de-ai noştri. Îmi pare foarte rău pentru că relaţia mea cu Nae a fost una de drag reciproc. Am participat la foarte multe spectacole împreună", a declarat actorul Eugen Cristea la Antena 3.

Alexandru Arşinel: Nae Lăzărescu a fost un adevărat stâlp al teatrului de revistă

Eugen Cristea a subliniat că a admirat întotdeauna profesionalismul lui Nae Lăzărescu, talentul său ca scriitor şi ca interpret şi nu în ultimul rând, l-a admirat pe omul Nae Lăzărescu.


Actorul arăta, într-un interviu, că a făcut stand-up comedy de când s-a născut şi că a vrut neapărat să lucreze la Teatrul "Constantin Tănase".
   
Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut în special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.
   
A jucat şi în filme, printre care "Grăbeşte-te încet", "Şantaj", "Baloane de curcubeu", "Căsătorie cu repetiţie" şi "Viraj periculos". De asemenea, în animaţia "Maşini", i-a dat voce personajului Clang.

Trupul lui Nae Lăzărescu va fi depus mâine după-amiază la Teatrul "Constantin Tănase", iar sâmbătă actorul va fi înmormântat la Focşani.

×
Subiecte în articol: actor
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close