Antena 3 CNN Actualitate Secretarul general adjunct al NATO, interviu în exclusivitate pentru Antena 3

Secretarul general adjunct al NATO, interviu în exclusivitate pentru Antena 3

Secretarul general adjunct al NATO, interviu în exclusivitate pentru Antena 3
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Oct 2015   •   23:39

Ambasadorul Alexander Vershbow este unul dintre cei mai importanţi şi titraţi diplomaţi de rang înalt ai Statelor Unite ale Americii. Poziţia extrem de importantă pe care o deţine astăzi, de secretar general adjunct al NATO, îl califică drept un personaj foarte influent. 

 
Ambasadorul Vershbow a fost, de-a lungul timpului, titular al unor posturi cheie pentru diplomaţia americană - ambasador în Coreea de Sud, ambasador la Moscova şi ambasador la NATO. În calitate de adjunct al Secretarului General al NATO, Vershbow a onorat invitaţia de a participa la Bucharest Forum 2015, un eveniment important, organizat de două think-tankuri influente, cu filiale în România, Aspen Institute şi German Marhsall Fund. 
 
Intervenţia liderului NATO a avut loc într-un panel despre securitatea europeană, moderată de realizatorul Antena 3, Radu Tudor, jurnalist specializat în probleme militare şi de securitate. 
 
Pentru că tot ce se întâmplă astăzi în Europa stârneşte îngrijorări serioase, mai ales în regiunea noastră, unde agresivitatea Rusiei complică mult ecuaţia de securitate, afirmaţiile lui Alexander Vershbow au fost aşteptate cu imensă nerăbdare. 
 
Secretarul general adjunct al NATO a acordat, în exclusivitate, un interviu postului Antena 3, partener CNN International. 
 
Dialogul dintre Radu Tudor şi ambasadorul Vershbow conţine referiri esenţiale despre Rusia, România, marile ameninţări şi reacţia NATO la toate acestea.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close