Antena 3 CNN Actualitate Ne aşteaptă o iarnă cruntă! Anunţul făcut în urmă cu puţin timp de meteorologi

Ne aşteaptă o iarnă cruntă! Anunţul făcut în urmă cu puţin timp de meteorologi

Ne aşteaptă o iarnă cruntă! Anunţul făcut în urmă cu puţin timp de meteorologi
Sursa foto: Foto: Pixabay
19 Oct 2017   •   10:51

Se apropie iarna şi se pare că aceasta nu va fi una deloc uşoară. Directorul ANM a anunţat că urmează un anotimp plin de fenoneme severe şi reci.

Florinela Georgescu, director ANM, a declarat că urmează ninsori, temperaturi care noaptea scad sub limita gerului. De asemenea, se anunţă şi viscole în lunile ianuarie şi februarie.

"Fenomenele severe nu vor lipsi. Vorbesc aici despre viscole, despre posibile ninsori abundente si bineînţeles despre episoadele de ger. Acestea fiind elementele cele mai severe ale iernilor in Romania. Primele semnale arată că vom avea perioade lungi în această iarnă, în care vremeasă se încadreze în normalul vremei de iarnă, ceea ce însemnă posibilitate foarte mare de apariţie a fenomenelor despre care vorbeam.

În lunile noiembrie si decembrie, primele luni ale sezonului rece ste normal sa fie si perioade cand temperaturile noaptea sa scada sub limita gerului. În lunile  ianuarie si februarie avem în medie cel puţin 2 vicole", a spus Florinela Georgescu, director ANM, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: iarnă prognoza meteo meteo
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close