Antena 3 CNN Actualitate Nelu Barbu, despre o demitere a lui Vâlcov de la Guvern: ”Nu știu, nu cunosc!”

Nelu Barbu, despre o demitere a lui Vâlcov de la Guvern: ”Nu știu, nu cunosc!”

Nelu Barbu, despre o demitere a lui Vâlcov de la Guvern: ”Nu știu, nu cunosc!”
08 Feb 2018   •   19:31

”Nu sunt mandat să ofer nicun fel de comentariu în privinţa acestui subiect. Dacă Guvernul României va avea ceva de spus, cu siguranţă o va face şi vă anunţăm”, a spus Nelu Barbu, despre condamnarea consilierului premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, în primă înstanță, la opt ani de închisoare.

Întrebat dacă premierul şi-a manifestat intenţia de a-l demite pe Darius Vâlcov, sau dacă acesta va demisiona, Nelu Barbu a precizat: ”Nu am niciun comentariu despre acest subeict, nu cunosc, nu ştiu, nu”.

Darius Vâlcov a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi la şase ani pentru spălare de bani. ICCJ l-a mai condamnat pe consilierul premierului Viorica Dăncilă la doi ani de închisoare pentru efectuarea nelegală de acte de comerţ. Astfel, în total, Darius Vâlcov a fost condamnat la opt ani de închisoare, în primă instanţă. Decizia poate fi atacată cu apel, la completul de cinci judecători de la ICCJ. Totodată, instanţa a decis confiscarea sume de 6.200.000 lei.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close