Antena 3 CNN Actualitate Nici urmă de Dan Condrea pe camerele de supraveghere. Apare în calcul un traseu nou

Nici urmă de Dan Condrea pe camerele de supraveghere. Apare în calcul un traseu nou

Nici urmă de Dan Condrea pe camerele de supraveghere. Apare în calcul un traseu nou
25 Mai 2016   •   08:58

Apar tot mai multe întrebări după sfârşitul tragic al patronului Hexi Pharma. A intrat cu viteză foarte mare într-un copac de pe marginea drumului care leagă Corbeanca de Buftea. Nu se ştie cum a ajuns acolo.

Maşina condusă de Dan Condrea nu apare în nicio filmare a vreunei camere de supraveghere de pe vreun traseu posibil. Pe de altă parte, apar semne de întrebare legate şi de modul în care s-a desfăşurat ancheta la faţa locului, scrie Capital, citând Digi24.

Patronul Hexi Pharma ar fi plecat la Ploieşti. Cel puţin aşa i-a spus iubitei sale când au vorbit la telefon, în jurul orei 18:00. Urma să treacă prin Mogoşoaia, să îşi ia fetiţa de la fosta soţie. A sunat-o şi a anunţat-o că ajunge în scurt timp.

Traseul obişnuit de la Ploieşti spre Mogoşoaia ar fi trecut pe DN1, apoi prin Corbeanca, Buftea şi Mogoşoaia.
Dar nici urmă de Dan Condrea în această zonă. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din localitatea Corbeanca apare un singur Opel Astra. Are într-adevăr aceeaşi culoare, dar diferă numărul de înmatriculare, modelul şi numărul de uşi.

„Din Corbeanca până la locul accidentului, patronul Hexi Pharma nu ar mai fi avut rute alternative”, după cum notează Digi24.

O altă variantă de la Ploieşti la Mogoşoaia este Drumul Naţional 1 A. Dacă a folosit însă această rută, ori a uitat, ori a omis intenţionat să treacă să ia copilul, pentru că la Buftea a virat spre Tamaş.

Ca şi în Corbeanca, la Crevedia apare în trafic un Opel care seamăna cu cel condus de patronul Hexi Pharma. Dar şi acesta are doar două uşi, nu patru, precum cel implicat în accident.     

×
Subiecte în articol: Dan Condrea patronul Hexi Pharma
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close