Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan vrea proteste de stradă dacă apare Legea amnistiei: „Există în societate un instinct puternic pentru statul de drept”

Nicuşor Dan vrea proteste de stradă dacă apare Legea amnistiei: „Există în societate un instinct puternic pentru statul de drept”

Nicuşor Dan vrea proteste de stradă dacă apare Legea amnistiei: „Există în societate un instinct puternic pentru statul de drept”
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Ian 2017   •   16:20

Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la Sibiu, că speră că vor exista ”proteste de stradă dacă apare Legea amnistiei”, întrucât există ”în societate un instinct puternic pentru statul de drept”.

Liderii USR sunt convinşi că ”în câteva săptămâni” va apărea în spaţiul public această lege, deoarece există ”o puternică presiune din interiorul PSD şi ALDE pentru amnistie penală”, scrie News.ro.

”Cred că ecuaţia este mai complexă. Cred că există o puternică presiune din interiorul PSD şi ALDE pentru amnistie penală. Mi-e teamă că o vom avea. Ca rezultat al acestei presiuni, un atac la DNA, la ANI e parte din strategia PSD-ALDE pentru următorii ani”, a declarat Nicuşor Dan.

El a apreciat că ”există în societate un instinct puternic pentru statul de drept”. ”Sper să să manifeste acum. Sper la proteste de stradă dacă apare Legea amnistiei”, a mai spus Nicuşor Dan. El a precizat că USR nu va chema oamenii în stradă, dar ”ieşirea în stradă este legitimă”.

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan proteste de strada
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close